Treceți la conținutul principal

nu lasati heyo.ro sa fie noul caracal online

Maine (teoretic) ar trebui sa se lanseze HeYo.ro un proiect F5 (adica realitatea catavencu) si TreeWorks (adica zelist)... adica alta retea sociala. De data asta, cu un twist. E pentru tineri. Tadaaa... luam hi5-ul si dam cu el de pamant. Ei bine, nu. Nu vor sa intre pe segmentul hi5 de boraci, dar cred ca o sa fie inevitabil.

Heyo.ro este un site de competitii (foarte, foarte tare ideea) pentru minori. De fapt e pentru toata lumea, dar minorii parca sunt cei devorati de nevoia de competitie (nitel aspirational la statutul de alpha male who gets some pussy).

Deci, competitii online, zice Catalin Teninta:
Unele mai traznite (Cea mai sonata poza de grup), altele mai aplicate (Cel mai bun fotbalist), altele mai elitiste (Cel mai tare chitarist), altele mai generale (Cel mai bun SMS de dragoste). De fapt, o sa fie zeci de competitii saptamanal.

Acum, singura mea rugaminte (care are legatura si cu titlul) este sa nu lasati competitiile astea la liber (adica fiecare sa isi faca propria competitie) ca o sa ajungeti *locul* online unde s-a varsat caruta cu prosti.

Zic asta, gandidu-ma ca se va ajunge usor la provocari/competitii onano-manelistice de tip jackass. E doar un scenariu nitel pesimist servit de mine, dar cred ca e bine sa porniti la drum stiind in ce sa nu trasformati produsul.

Anyway - cu tot cu lasanre au si un concurs in care puteti castiga bannere pe zelist (sa moara @fluture de oftica) sau un ipod nu stiu ce model, daca vii tu cu cel mai bun slogan pentru site (link).

Eu zic ca un slogan bun este : Adevar sau provocare?

Nu are legatura cu site-ul dar suna al dracului de bine.

Comentarii

  1. Si scrie asta tocmai un site de cocalari unde s-a varsat caruta? `Ai de capu`....

    RăspundețiȘtergere
  2. e oke @andrei - nu pot sa le ai pe toate

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Era un bar mișto, dar problema era că mai venea și patronul...

Știți barul ăla făcut de patron în momentul în care a ajuns la 40 de ani și i-a dat cu virgulă bucket listul? Nu? Hai să vă zic cum stă treaba. Toată viața a visat să își deschidă un bar, dar n-a avut timp/bani/motivare. Asta până de curând când s-a dus ca berbecul.

L-a deschis. E mic, simpatic, are un specific bine delimitat, a mers chiar bine la început, dar acum începe să scârțâie. Și ăsta nu înțelege de ce. De ce în fiecare lună vin din ce în ce mai puțini clienți și încasează tot mai pe negativ.

Păi problema majoră e că patronul și-a dorit bar, dar nu și clienți. Am fost în vreo câteva locuri din astea unde noi îl deranjam pe patron. Omul era cu paharul de vin în față, cu gașca de prieteni și cu muzica la maxim. Erau pe distracție și trebuia să o mai pună pe pauză să ne aducă meniurile, să dea muzica mai încet, să ne aducă băutura și la final să ne ia banii.

Omul nu avea chef de noi, chiar dacă eram singurii plătitori de consumație din bar. N-ai cum să ceri prietenilor bani pe c…

Ieri le-am arătat Bucureștiul celor 5 noi beri aduse în România de URBB

De două zile timeline-ul meu s-a umplut de bloggeri care primiseră pachetul din imagine. Poze din toate unghiurile, selfie-uri, nebunie. Eu cred că am primit ultimul lădița care avea frumos atașat următorul mesaj: "Descoperă Europa cu berea care ți se potrivește! #beertrip", așa că presiunea a fost maximă.

Eu ce fel de poză pot să pun ce deja n-a fost făcută de ceilalți? Pe drumul spre casă, ajutat și de constituția specifică de blogger ce trebuia să care 6 kilograme, mi-am zis să fiu o gazdă primitoare și să le arăt celor 5 beri noi o fărâmă de București.

Și pentru că tot zic de ele, dar nu le-am numit, acestea sunt: Grimbergen Ambreé, Kronenbourg 1664 Blanc, Angelo Poretti 4 Luppoli Original, Angelo Poretti 5 Luppoli Bock Chiara și Angelo Poretti 6 Luppoli Bock Rossa.

Alături de ele au fost două mutat aici de ceva vreme: Guinness și Weihenstephaner Hefe Weissbier.

Rezultatul este mai jos.














Problema unui food truck făcut din pasiune e că nu se ia niciodată în serios

Sâmbătă am fost la aniversarea celor de la Ground Zero la Verde Stop - un loc ce a văzut de-a lungul timpului câteva street food festivals. Am ajuns regulamentar la 2, mi-am luat o bere și m-am tolănit regulamentar pe iarbă. Deja de la a 2-a bere au început șoriceii să danseze prin stomac așa că am făcut un tur al food truck-urilor prezente.

La BurgerVan timpul de așteptare era de peste 45 de minute, la Pește Pâine nici nu deschiseseră la aproape 3 ore de când începuse evenimentul, iar la Dianei 4 norocul a făcut să aibă gulașul făcut dinainte așa că puteai să mănânci pe loc. Nu zic că m-am resemnat, că au un gulaș bun, dar speram să bag niște cartofi prăjiți de la Pește Pâine.

Au deschis și ei jumătate de oră mai târziu și imediat s-a făcut o coadă care s-a împrăștiat repede. N-am înțeles de ce, dar mi-am zis că ăsta e momentul să merg să iau niște cartofi. Țeapă. Urmau să îi facă în 30 de minute după spusele lor. Mmda. Bine.


Am mai zăbovit ceva timp la niște vorbe și bere, dar am z…