nu lasati heyo.ro sa fie noul caracal online

Maine (teoretic) ar trebui sa se lanseze HeYo.ro un proiect F5 (adica realitatea catavencu) si TreeWorks (adica zelist)... adica alta retea sociala. De data asta, cu un twist. E pentru tineri. Tadaaa... luam hi5-ul si dam cu el de pamant. Ei bine, nu. Nu vor sa intre pe segmentul hi5 de boraci, dar cred ca o sa fie inevitabil.

Heyo.ro este un site de competitii (foarte, foarte tare ideea) pentru minori. De fapt e pentru toata lumea, dar minorii parca sunt cei devorati de nevoia de competitie (nitel aspirational la statutul de alpha male who gets some pussy).

Deci, competitii online, zice Catalin Teninta:
Unele mai traznite (Cea mai sonata poza de grup), altele mai aplicate (Cel mai bun fotbalist), altele mai elitiste (Cel mai tare chitarist), altele mai generale (Cel mai bun SMS de dragoste). De fapt, o sa fie zeci de competitii saptamanal.

Acum, singura mea rugaminte (care are legatura si cu titlul) este sa nu lasati competitiile astea la liber (adica fiecare sa isi faca propria competitie) ca o sa ajungeti *locul* online unde s-a varsat caruta cu prosti.

Zic asta, gandidu-ma ca se va ajunge usor la provocari/competitii onano-manelistice de tip jackass. E doar un scenariu nitel pesimist servit de mine, dar cred ca e bine sa porniti la drum stiind in ce sa nu trasformati produsul.

Anyway - cu tot cu lasanre au si un concurs in care puteti castiga bannere pe zelist (sa moara @fluture de oftica) sau un ipod nu stiu ce model, daca vii tu cu cel mai bun slogan pentru site (link).

Eu zic ca un slogan bun este : Adevar sau provocare?

Nu are legatura cu site-ul dar suna al dracului de bine.

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!