Gears Of War 3

Sambata la Domo Baneasa impreuna cu cei de la Microsoft Romania am jucat Gears Of War 3 pe Xbox si m-am cam facut de ras cand a venit vorba de not sucking. Ca un avid jucator de shootere pe PC pot spune ca nu am nici cea mai mica dexteritate cand vine vorba de killerit adversari pe console. Daca nu e mouse si tastatura nu pot sa nimeresc un adversar nici daca e in fata mea la 2m.

Dar totusi sa ne intoarcem la gow3 - jocul arata incredibil comparativ cu orice am jucat pe pc. Daca ne mai gandim ca l-am jucat si 3d atunci nici nu are rost sa zic ce experienta fascinanta a fost. Cand l-am jucat pe cel 2d ma simteam furat de o senzatie foarte misto. Povestea pare interesanta dar cum nu am jucat primele 2 jocuri nu pot spune ca am inteles mare lucru. Cert e ca trebuia sa omor chestii. Nice i like that. Senseless fun.

castiga un Gears Of War 3 pentru xbox
Cu ocazia lansarii Gears Of War 3 am primit si doua jocuri pe care m-am gandit sa le dau cititorilor mei pentru ca asa e the nice thing to do din cand in cand. So ideea e cam urmatoarea. Vrei sa castigi un Gears of War 3 pentru Xbox 360?  Arata-mi ca esti cititor al acestui blog si fan al seriei si al tau este. Ai jocurile acasa? Fa o poza cu ele si blogul meu sau ceva de gen sa vedem ca nu ai luat imaginea de pe internet si daca ma impresionezi primesti un joc.  Preferabil e sa fii din Bucuresti sa ne intalnim sa iti dau jocul personal. Simplu nu?

[Later Edit] Am gasit si cei doi castigatori: Mitza Mihai si Dragos Ioan. Principalul motiv a fost pentru ca sunt amandoi din Bucuresti si prefer sa ma intalnesc personal. So daca putem sa ne vedem pe la Universitate (in timpul zilei) sau Piata Unirii pe seara este perfect. Mail to nihasa@gmail.com sa stabilim cand si unde ne vedem.

poza trimisa de Mihai
Poza trimisa de Dragos
Hai ca poate pe viitor ne mai intalnim cu astfel de concursuri :)

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!