Desperados WILD CITY PARTY #2

Tot aseara am ajuns si la petrecerea Desperados unde am plecat destul de repede (se facuse tarziu si ma trezesc dimineata devreme) dar unde mi-am dat seama ca am ajuns sa fiu putin fitos. Pai? Ziceam mai de mult ca imi doresc sa merg la un rave party intr-o hala cu a shit load of people iar la Desperados unde am avut ocazia asta ... m-am uitat putin in jur am strambat din nas si am plecat.

Locul era o fabrica parasita (Fabrica Electrica - Str. Candiano Popescu nr. 2) destul de dragutica asa si din cate am inteles au intrat undeva in jur de 2000 de oameni ceea ce este chiar impresionant mai ales ca nu era ingramadeala.


mai multe poze pe mahmur.info
Am ajuns destul de tarziu ~ pe la 22:30 si am insfacat repede 2 beri sa intru in atmosfera. M-am uitat in jur am vazut o gramada de pustani si pustoaice. M-am simtit batran dar inca putin cool. L-am ascultat pe baiatul asta Vexatu sau cine naiba a fost hip-hoperasul ce a cantat la ora respectiva ... am intors capul si atunci m-a lovit fix in retina grupul de animatoare.

Cred ca am vizionat filme porno in care fetele aveau mai multe haine pe ele decat aveau respectivele domnisoare. N-as zice ca erau bucatele-bunaciuni-divine pentru ca fetele  si machiajul din abundenta le stricau destul de bine. Dar costumasele si procentajul de piele vizibila te ameteau nitel. Aparent nitel mai mult ca am incercat sa gasesc poze cu ele dar ... am esuat.

De la animatoare am ajuns la muzica. Imi doream mult mult mult de tot sa vad Dub Pistols dar asta insemna sa suport tortura celor de la ROA (al caror fan sunt doar pentru "ne place") ce au ajuns sa fie un sinonim cu - muzica cantata prost live .... so i've been told. Asa ca poate cu alta ocazie.

Lumea parea ca se simte bine la petrecere ... eu am ales sa ma duc sa dorm. Party - Drink - Sleep - > Somnul bate orice :)

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!