Cam greuț la triatlonul de după program

Gașca care a plecat ultima! de la stânga: Cosmin, Marius, subsemnatul, Iulia, Bogdan și Barbu 
Joia trecută am fost la After Work Triathlon-ul de la Grand Combo și am reușit să clasez cu succes două echipe pe primele locuri în topul distracției. Top organizat și susținut de mine. Pentru că altfel ar trebui să spun cum am eșuat lamentabil la bowling și mi-am tras echipa de bloggeri pe ultima poziție în clasament. Poza de mai jos dovedind lipsa oricărei abilități de a da cu bila'n popice.

Nici nu-mi imaginez cu s-a întâmplat asta că pe Kinect eram bossu' la popice...


Da. acesta este probabil cel mai mic scor pe care l-au înregistrat în seara respectivă. Și zic asta cu o urmă de regret având în vedere ca 3 piste mai încolo era o fetița de 4-5 anișori asistată de un dinozaur de plastic.

Nici la biliard nu am strălucit, dar asta nu e de departe o surpriză. Abilitățile mele de a băga neagra la primul contact cu alba sunt legendare. Pe cine ați mai auzit să piardă 9 meciuri de biliard în mai puțin de 30 de minute? Nici măcar nu exista noțiunea de trolling când se întâmpla asta.

Noroc cu Andrei că a mai spălat onoarea echipei. 
La simulatorul de curse nu m-am băgat că n-avea rost. Sebi și Doru au rupt tot ce au prins - bară spate, parbriz și toate cele. Cică era noroi pe pistă și fugea spatele. Eu pe ei îi știu experți așa că nu comentez condițiile de cursă. Dar zâmbetele de fețele lor confirmă încă o probă câștigată în topul meu neoficial al distracției.


Toate astea s-au întâmplat la Grand Combo din Băneasa Shopping City și au dat startul oficial al programului lor de distracție de după program - After Work Triathlon. A fost #bataliabloggerilor așa că din fair-play o să îi pun în blogroll și o sa le mulțumesc adversarilor (Panduțu, Bunescu și Toma) pentru o seară în care am râs mult - chiar și cu ei. Data viitoare o să renunț la poziția de căpitan ca să dau echipelor o șansă reala de urca în clasament. Voi rămâne ca antrenor/preparator.

#pecuvântdegamer

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

manolo si jean acesti miki alexandrescu de la eurosport