Treceți la conținutul principal

Joia asta se merge la After Work Triathlon!

After Work Triathlon - Grand Combo Baneasa Shopping City

Nu zic că un triatlon nu este distractiv, dar cu siguranță nu este la același nivel cu unul de la Grand Combo. Vreți să vă arătați anduranța? Bowlingul se joacă cu bila de 15 kg. Să vă expuneți tehnica? Hai să văd cum vă mișcați în simulatorul de Formula 1. Tăria psihică? Priviți-vă adversarul în ochi când îl zdrobiți la biliard. Despre asta e vorba în After Work Triathlon, iar joia asta coordonez două echipe care vor demonstra cu succes acest lucru.

Pe 21 aprilie, începând cu ora 17:30, sunt la Baneasa Shopping City să trec cu brio prin prima ediție a AWT-ului. Alături de mine am o echipă de bloggeri cu toate șansele de câștig pe hârtie:

  • la Formula 1 îl am pe Doru (specialist în a ieși de pe asfalt)
  • Andrei este expertul nostru în biliard (duce de ani de zile un război psihologic cu un buldog francez)
  • trio-ul de anduranță la bowling e compus din mine (veriga slabă), Lucian (inventatorul neoficial al pub crawling-ului) și Bogdan (face băiatul ăsta un maraton de seriale...). 

Cealaltă echipă o fac cu cititorii așa că sunt în căutarea a 5 comentatori la aceasta însemnare care au ceea ce trebuie ca să ne distrăm și eventual să îl trollăm nițel pe Bunescu - adică și mai bonus de distracție.

Dacă vreți și puteți să mă însoțiți joia asta de la ora 17:30, lăsați un comentariu la această însemnare cu ce bere vreți să beți după ce câștigăm After Work Triathlon-ul. Așa se consideră oficial o înscriere în echipa cititorilor. Eu voi extrage miercuri pe la prânz cei 5 participați și mă voi ocupa să fie bine după AWT.

#comboblogger

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

În ultimul an am mers pe jos cam 2480 de km

Zilele astea s-a împlinit un an de când am început să port o brățară de fitness. E vorba de un Garmin Vivofit 2 pe care nu l-am dat niciodată jos în ultimele 365 de zile - doar de curiozitate de a vedea cât merg pe jos într-un an. Răspunsul a fost puțin dezamăgitor:

Cam 2480 de kilometri parcurși pe jos într-un an.

Zic dezamăgitor pentru că speram să trec de 2500 până când scriu însemnarea asta.

Aplicația a contorizat doar vreo 2430 pentru că vreo 5-6 zile extrem de active au reprezentat erori de sincronizare și tot ce am făcut în zilele respective s-a pierdut în neant. Estimez eu că e vorba de vreo 50 de kilometri maxim.

În rest, cam așa arată treaba ca în imaginea de mai jos. Trei milioane și ceva de pași, o medie de 6.8 kilometri parcurși zilnic pe jos și un record de aproape 18 km într-o zi călduroasă de mai.


Problema este că deși valorile par mari, cu siguranță peste media bucureșteană, realitatea e că denotă sedentarismul modern. Citeam acum ceva vreme un studiu similar făcut p…

S-a întâmplat nefăcuta: Chefi la cuțite e mai digerabil ca MasterChef

Nu credeam că o să zic asta vreodată, dar Chefii la cuțite s-au transformat încet, încet într-un fel de Top Gear culinar. Prietenia dintre ei a început să își spună cuvântul și întreg show-ul a devenit mult mai ușor de digerat chit că nu este produs la nivelul calitativ MC.

Între timp au renunțat și la jignirile gratuite, doar de dragul de a fi, așa că întreaga experiență este una care binedispune. Știu că elitismul culinar își face cruce în acest moment, dar nici Chefii și nici MasterChefii n-au emisiuni care să aibă legătură cu gătitul.

M-am uitat la 4 episoade și nici snopit în bătaie moldovenească n-aș putea să îmi aduc aminte de vreun preparat care m-a impresionat sau o tehnică pe care am deprins-o.

Emisiunile sunt pe zona pur de entertainment, iar Chefii fac asta mai bine printr-o carismă tip grup de prieteni. Chit că e pe glume de cartier, recunosc că m-am uitat și am râs de multe ori la emisiunea lor. E posibil ca ăsta să fie un prin semn de stockholm syndrome.

Cu toate asta …

Deschidere: Shoteria Stația Fantastică

Generația nouă de petrecăreți din Centrul Vechi a dat naștere unui concept interesant: fast bar-ul. Locul unde ajungi să bei ceva cu niște prieteni înainte de poposi într-un club. Așa de încălzit puțin și de intrat în spiritul de petrecere. E locul unde n-ai scaune să te parchezi la povești sau să zăbovești cu orele. Totul e pe repede înainte.

E suficient să ajungi o seară în Shoteria 1 - Stația de primă alcoolizare - să simți pe pielea ta cât de bine a prins. Grupuri și grupuri de oameni care vin să dea un shot - două înainte de a se duce regulamentar la 23:00 în club. Ajută și faptul că au varietate de shot-uri pentru toate gusturile, așa că nu mare e mirarea să vezi grupuri de fete cot la cot shot la shot cu grupuri de băieți.

Lucrurile au mers atât de bine în ăștia 2 ani de Shoteria 1 încât vineri au mai deschis un loc. De data asta s-au concentrat pe long drinks sau shotail-uri cum le zic ei. Un loc puțin mai măricel ca primul, dar sub același concept-umbrelă. Un loc unde să pet…