Joia asta se merge la After Work Triathlon!

After Work Triathlon - Grand Combo Baneasa Shopping City

Nu zic că un triatlon nu este distractiv, dar cu siguranță nu este la același nivel cu unul de la Grand Combo. Vreți să vă arătați anduranța? Bowlingul se joacă cu bila de 15 kg. Să vă expuneți tehnica? Hai să văd cum vă mișcați în simulatorul de Formula 1. Tăria psihică? Priviți-vă adversarul în ochi când îl zdrobiți la biliard. Despre asta e vorba în After Work Triathlon, iar joia asta coordonez două echipe care vor demonstra cu succes acest lucru.

Pe 21 aprilie, începând cu ora 17:30, sunt la Baneasa Shopping City să trec cu brio prin prima ediție a AWT-ului. Alături de mine am o echipă de bloggeri cu toate șansele de câștig pe hârtie:

  • la Formula 1 îl am pe Doru (specialist în a ieși de pe asfalt)
  • Andrei este expertul nostru în biliard (duce de ani de zile un război psihologic cu un buldog francez)
  • trio-ul de anduranță la bowling e compus din mine (veriga slabă), Lucian (inventatorul neoficial al pub crawling-ului) și Bogdan (face băiatul ăsta un maraton de seriale...). 

Cealaltă echipă o fac cu cititorii așa că sunt în căutarea a 5 comentatori la aceasta însemnare care au ceea ce trebuie ca să ne distrăm și eventual să îl trollăm nițel pe Bunescu - adică și mai bonus de distracție.

Dacă vreți și puteți să mă însoțiți joia asta de la ora 17:30, lăsați un comentariu la această însemnare cu ce bere vreți să beți după ce câștigăm After Work Triathlon-ul. Așa se consideră oficial o înscriere în echipa cititorilor. Eu voi extrage miercuri pe la prânz cei 5 participați și mă voi ocupa să fie bine după AWT.

#comboblogger

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!