Bucharest Craft Beer Festival - în weekend-ul ăsta

Bucharest Craft Beer Festival

Următorul curent hipsteresc este berea artizanală. Primii pași deja s-au făcut timid în întâlniri cu pasionații, dar un festival îi lipsește pentru a cimenta acest nou trend. Stați fără frică. Se întâmplă weekend-ul ăsta la Verde Stop - locul unde s-au ținut cele două ediții de Burgerfest!

Se laudă cu 50 de sortimente de bere craft, 3 tipuri de cidru, un grătar gigant de 8 metri, burgeri gourmet, pizza la cuptor cu lemne și mâncare mexicana + ceva muzică live de la niște formații alternative cum le place lor să se numească. Este fix setup-ul de la Burgerfest, doar că acum accentul e mai mult pe băut decât pe mâncare. Bun așa.

Ce știu de pe acum că o să mă irite este îmbulzeala inexplicabilă la standurile Ground Zero, Sikaru și Zăganu în detrimentul invitaților din provincie (Clinica de Bere și Csiki Sor) sau internaționali (Kabinet (Serbia) și White Stork (Bulgaria)) unde or să fie 4-5 oameni la coadă.

Nu e inexplicabilă pentru că berea nu e bună, dar totuși e vorba de beri care se găsesc cu relativă ușurință în București. Două sunt prezente și în supermarket-uri. De ce aș sta la coadă pentru ele când pot să experimentez o bere nouă sau una pe care o găsesc mult mai greu în țară? Nu știu. Logica asta niciodată n-am înțeles-o.

Biletele pe zi costă 15 lei și abonamentele 39. În weekend accesul se face începând cu ora 12 și putem să bem o bere dacă mă reperați p-acolo pe timp de zi. Estimez că o să fac precum la Burgerfest și nu o să stau la niciun concert. Deci pe zi așa o să fac gașcă de mers.

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!