Treceți la conținutul principal

Gigi Becali

Jiji aka gigi becali iar a comis`o … de data asta cu “sugi pula tu si cu dan voiculescu si toata antena 1 ” ma rog citatul e doar un fel de rezumat la mica conversatie telefonica … ehh se mai intampla cand il prinzi pe om nervos la telefon … oarecum il inteleg … dar nu`l aprob . Eh asta e doar una … a 2a e legata de site`ul www.afaradinghencea.ro o initiativa a unor suporteri de a strange niste semnaturi simbolice de a`l da pe jiji afara din ghencea … ete fas .. zic eu .. cand batea steaua la echipe spaniole il ridicati in slavi pe jiji asta .. acum nu va mai convine … va convine nu va convine … ciobanul asta de gigi v`a dus pana acolo … el cu visele lui religioase … si nebunia , incultura si asa mai departe … el e cel care v`a dus … el a motivat echipa … asta e cel putin parerea mea . Acum o sa spuneti ca de fapt antrenorul .. echipa … bla bla … eu raman la parerea exprimata inainte .

Ah … mostra zilnica de pula de la jiji gasiti aici

Comentarii

Populare în ultima săptămână

Cam așa funcționează social media justice

Dă play video-ului. Uită-te cele 5 minute. Bagă la cap ce vrei să bagi la cap și gândește-te câte revoluții de canapea am avut în ultimul an. Reclama asta era până într-un punct o reproducere fidelă a modului în care funcționează falsa asta agitație pe social media pentru diferite cauze.

Nervi. Cuvinte. Agitație. Totul preț de câteva zile până când vine următoarea criză. Nici n-ai timp să te apuci să schimbi ceva pentru că automat algoritmul îți împinge sub nas următorul lucru pe care să te enervezi fără vreo finalitate. Și tot așa ajungi apoi la sfârșit de an să faci doar un bilanț de like-uri, nu și de lucruri schimbate.

Și atunci de ce tot acest efort?

Mai ales când poți să o arzi pe burghezie și să faci lucrurile să se întâmple în jurul tău, nu pe Internet.

A întors-o la Tineretului - hack în jocul Metrorex 2018

Dacă e un lucru care aproape mi-a făcut capul să explodeze în 2018, atunci cu siguranță e vorba de momentul în care am aflat de hack-ul Unirii-Tineretului pentru atunci când serverele Metrorex dau p-afară. Pentru atunci când tot felul de amatori se opresc pe scara rulantă să facă poze pentru social media la aglomerația deja cotidiană.

Ei bine, atunci când tu strângi like-uri pe Facebook, veteranii fac uz de hack-ul ăsta și îți râd în nas când nici în al 4-lea metrou spre Pipera n-ai fost în stare să urci. Și tot ce trebuia să faci era atât de simplu: să iei metroul o stație invers, spre Tineretului, ca apoi să te urci în metroul spre Pipera de acolo fără îmbulzeală și nervi. Bum!! Mindfuck total.

Hai că vă las câteva clipe să vă reveniți de la aceasta incursiune în afara cubului...

#10yearchallenge, păi nu?

Între pozele astea sunt 10 ani diferență și cel puțin o mână de gel în minus. E posibil să fie și vreo 2-3 kilograme în minus în a doua, dar astea sunt doar speculații.

Uitându-mă la ce au pus ceilalți oameni pe hashtag nu îmi dau seama dacă e de bine sau de rău că diferențele sunt atât de mici. E ca și cum n-am înțeles nimic din ăștia 10 ani.