Urasc Jamaica

jamaica
Deja ma streseaza cand tzop tzop oriunde ma uit vad pe un cretin adolescent cu vestimentatie in culorile jamaicai … e cool sa fii asa ? WTF pun pariu ca nici macar nu stie cam pe unde vine pe harta jamaica asta …. ce e asa de special ? muzica regge ? ca oamenii au rasta ? fumeaza iarba ? sunt negrii ? what ? sa`mi explice si mie de ce … ca nu inteleg .. de parca doar jamaicanii fumeaza marijuana … eu as purta pe langa mult iubitele culori nationale .. culorile olandei … macar acolo sunt legale multe jucrarii din astea interzise … olanda mi se pare mai cool decat jamaica .. de fapt e uber cool … dar romanasii nostrii sunt prea prosti sa isi dea seama de asta . De fapt chestia asta cu jamaica e un adevarat trend … merg pe strada ma intalnesc cu o pustoaica … ce`mi zice? “bunaaaa … iti place cureaua mea cu jamaica ? ” de ce ? de ce nu ai curea cu tricolorul ? de ce trebuie sa ai o fobie de chestii nationale … de ce nu poti pur si simplu sa fii mandru de tricolorul nostru? Acum cativa ani era la moda albastru rosu si stelute albe … aka america… pamantul fagaduintei … bleah . Sunt eu comunist ? sau chiar nu se mai cultiva patriotism la noi in tara … .sau este de la inundatiile astea care l`au luat cu totul .. De ce nimeni nu mai intreaba batraneii – din ce in ce mai putini – cu decoratii in piept de unde le`au obtinut ? Nu va mai intereseaza .. nici pe mine … istoria se pierde … e doar o materie la liceu si scoala … in timpul careia joci fotbal sau fumezi in curte … nu , nici eu nu sunt mai breaz … imi e rusine de acest fapt … imi e rusine ca daca ma intreaba un strain de romania nu pot sa zic nimic interesant de istorie … ma rog aproape nimic … si mi`e rusine ca nici generatiile viitoare nu or sa stie mai multe.

Comentarii

  1. 4 Comments for 'Urasc Jamaica'

    1.

    b.yo
    July 13, 2005 | 8:58 pm | Edit This


    mah reggae music is uber cool. si parca jamaicani sunt mai prietenosi decat olandezii…
    2.

    me
    July 15, 2005 | 12:58 pm | Edit This


    negri neaccentuat se scrie cu un singur i.
    3.

    zoso
    July 16, 2005 | 9:47 pm | Edit This


    niazaaaaaaaaaaaaaa, lasa tampeniile si pune mana pe o carte de limba romana. pentru niste beri iti spun si ce greseli de gramatica ai in textul asta.
    4.

    nihasa
    July 17, 2005 | 4:21 am | Edit This


    de modificat nu mai modific … prostia mea se plateste … :)

    Leave a comment

    RăspundețiȘtergere
  2. hy mai tipule kill yourself jamaica e prea tare d-aia toata lumea poarta brand-ul, asha k ia-tzi si u o curea si stf

    RăspundețiȘtergere
  3. aaaa si ink ceva gandeste-te si u qm ar suna puma nederland sau adidas nederland km aiurea nu??? oriqm mie imi place jamaica si k tzara si k brand si la fel si cunoscutzilor mei numai u te-ai gasit sa nu fii de acord q ea so keep it real everyboly likes it so u have 2 like it 2

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!