Pe ce mana se poarta ceasul ?

Stiti ce e trendy ? Daca nu … uitati`va la ” Stylissimo ” de pe MTv Romania unde stylistul * bla bla insert name here * vine cu ceasul la mana dreapta . Evident ca sunt si ceasuri pentru stangaci ( aici ) care se poarta la mana dreapta … but come on nu am vazut asa ceva in romanaia … pun pariu ca e doar un moft. Sa pari mai special .

Eu sunt un pic incruntat ca incet incet imi pierd “stangacia”, prea multe chestii facute pentru dreptati … cutite .. bla bla .. astea sunt primele care imi vin in minte … si mai ales alea de la restaurante … cah va bateti joc de mine ? cum sa tai ceva cu un cutit de dreptaci ? ( aici vorbesc de alea care au zimti doar pe o parte .. si in fuctie de partea aia sunt pt dreptati stangaci ) va place sa vedeti cum ma chinui sa fiu midgitul vostru ? AAaaaahaahahhahah o sa fac eu o revolutie a stangacilor … e drept ca o sa fim putintei … dar buni .
thumb-Image09101728TV91.jpg
Duh … cititi aici postul al 3lea din nefericire ceasul meu nu e de stangaci … mai are si display electronic (

Comentarii

  1. 3 Comments for 'Pe ce mana se poarta ceasul ?'

    1.

    Mephisto
    September 10, 2005 | 8:09 pm | Edit This


    Eu port ceasul si bratarile pe mana dreapta.
    2.

    bebe_unik
    September 10, 2005 | 11:21 pm | Edit This


    ceas, bratari…tot ce se puna pe mana port pe stanga din simplu motiv k pe dreapta ma deranjeaza cand scriu, cand stau cu mana pe mouse, dar la ceasuri am o “calitate” de a le pierde f usor :)
    3.

    zoso
    September 11, 2005 | 6:58 pm | Edit This


    depinde de persoana si de ce preocupari are

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu port ceasul la mana stanga si bratara la mana dreapta , cand las ceasul acasa port bratara si la stanga si la dreapta

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

manolo si jean acesti miki alexandrescu de la eurosport

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h