EXPOZITIA "FRUMOSUL, SEXUALITATEA SI ARTA"

Tocmai am venit de la o expozitie organizata de un prieten de al meu ( Gabriel Baldovin ) la HT003 ... undeva pe langa Hanul Cu Tei . Desi nu ma consider critic de arta sau orice altceva legat de arta .. imi asum responsabilitatea sa va prezint cum s`a derulat expozitia asta ... In primul rand se incepe cu un manifest ... care are menirea de a te pune in tema cu ce viziune a avut artistul ... adica poza urmatoare :
Discutand cu Gabriel ... mi`a spus ca multi au privit fotografiile altfel dupa ce au citit aceasta ... asa ca ar fi de preferat o lectura inainte de a continua cu cititul acestui mic review . Presupunand ca ati citit ... vom trece la stabilirea unor chestii clare . Expozitia nu s`a vrut a fi una de fotografii . Pozele fiind scoase la imprimanta ... ele aveau singurul scop de a contura viziunea artistului si de a prezenta ideea acestuia intr`un mod mai vizual si mai usor pentru public . Oricum singura poza ...careia ii era dedicata un intreg perete ... cred ca a fost si cea in jurul careia se invartea toata expozitia ... Pe mine m`a atras foarte mult ideea de a realiza o astfel de poza ... Va las si pe voi sa o criticati acum :
Despre oamenii care au venit ce pot sa zic ? au reprezentat categorii de varsta foarte variate ... desi unii cred ca venisera acolo doar pentru un paharel de suc / vin si sau covrigei si alte chestii de rontait . Poate ca nu au inteles ideea expozitie ... poate ca ce e frumos a devenit asa de intangibil .. incat deja pare ireal .. Poate nu mai impresioneaza frumosul .. Desi eu incerc sa ma mentin optimist. Oricum asa de sfarsit va ofer 2 poze ... una cu artistul ... si alta cu cartea sa .

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!