Going Multiplayer

Ieri mi`am petrecut toata ziua ... si nu exagerez ... toata ziua jucand doar 3 jocuri - lucru total neobisnuit pentru mine : Am jucat un pic de GTA2 ( care intre timp a devenit gratis de downloadat ) apoi am continuat pe Soldat 1.3.1 (care a fost demential - fiind jucat de 5 oameni care foloseau si TS-ul pe deasupra ) si in ultimul rand .... seara my good old Guild Wars ( Azi chiar am jucat impotriva celor de pe povizita 2 din ladder : Esoteric Warriors - si ne`am descurcat binisor desi am pierdut si am ramas tot pe 212 ). Sa revenim la GTA - cum l`am facut sa mearga pe net ? simplu foloseste un program care iti emuleaza LAN-ul si tu de fapt de conectezi p2p la celalalti jucatori : HamachiSetup-0.9.9.8-en.exe - si astfel poti sa joci aproape orice joc pe net -am senzatia ca nici nu`ti trebuie ip propriu . Oricum Soldat a fost cireasa de pe tort .. incredibil de amuzant in 5 jucatori - daca vreti sa jucati dati un buzz pe yahoo si spuneti`mi - serverul e facut de mine . Astea fiind spune va astept la o cafteala digitala .

Comentarii

  1. Iar serverul de Team Speak il gasiti in lista de servere (bagati si voi ca filtru sa fie din romania si sa fie clan server) si se numeste 2Short2Get(de regula e primul). Daca vreti sa dati quick connect ip-ul este 194.126.184.150. Veti gasit acolo si linkuri exact de unde sa downloadati si jocurile cu care ne delectam.

    RăspundețiȘtergere
  2. rassa :D hai sa te fac un soldat :D - te lasi de gw cand vezi ce action pvp are

    RăspundețiȘtergere
  3. si daca joc si eu, ai pe cine sa iti faci antrenamentu' :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu conteaza, cu cat sunt mai multi cu atat mai bine.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce caterinca de joculete
    S-a distrus inca un partial din cauza lor.Ehhh lasa ca nu e ultimul :)))

    RăspundețiȘtergere
  6. facem un gta2 neaparat ... doamne cat de cul era ... cu yakuz-eni si loonies ...fuuu ce vremuri ... baieti daca jucati Un gta2 Buzz me ... ymess [tavi2044]

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!