Ubuntu Linux

Acum vreo 2 saptamani mi se facuse pofta de linux .. dar o pofta din aia de ceva nou . Cum pana atunci nu incercasem Ubuntu - am zis sa ii acord o sansa ... cautand pe net am gasit un loc de unde puteai sa ceri sa ti se trimita cd-urile gratis acasa . Zis si facut - mi`am bagat adresa si am incercat Suse 9.3 ( ahahahah ) ma asteptam sa vina cu linuxul in cateva luni sau ceva de genu asta . Intre timp cd-urile au si ajuns si acum sunt mandrul posesor al unor cd-uri cu Ubuntu Linux - linux for human beings cum au ei mottoul . Ce ma bucura cu adevarat e ca am acum si live cd-ul cu Ubuntu - se adauga la cel cu Pro Mepis . Inca nu am pornit live cd-ul dar asta am de gand sa fac acum . Pachetul are 3 versiuni : 5.1 pentru 32 bit , 64bit si Mac . Fiecare versiune e insotita de un cd de install si altul live.

Comentarii

  1. pai spune-ne si noua "locul" ala de unde le-ai primit,sau ma rog ...de unde le-a "comandat"

    RăspundețiȘtergere
  2. de pe site-ul lor. trimit gratuit cd-urile. insa... nu prea merita distributia...

    RăspundețiȘtergere
  3. Mie mi-a fost lene sa stau sa astept trimiterea unui cd, asa ca l-am downlodat. Tot de la ei.
    L-am instalat si la scurt timp l-am scos pentru ca habar n-aveam cum sa instalez un mp3 player, un codec video sau orice altceva...

    RăspundețiȘtergere
  4. cum zicea kiz - pe site la ei

    Cat despre distributia asta de linux - ei zic ca e pentru tipul normal de utilizato - in schimb acum 2 sapt cand l`am pus am stat vreo 2 ore sa schim rezolutia si refreshrate-ul . Sa nu mai zic de schimbat mac-ul placii de retea . Eu l`am comandat si testat ca tot il recomanda lumea ca ar fi usor bla bla - prefer intotdeauna Pro Mepis - tot asa live cd care se poate instala si recunoaste tot tot tot ... ai mp3 suport , ntfs , codecuri video ... all the shit .

    RăspundețiȘtergere
  5. daca tot vorbiti de prefeerinte ... eu ca distributie live prefer knoppixu iar ca ... asa ... fedora (dupa parerea mea cea mai "marfa" distribuite...si cand zic marfa .. chiar e marfa din toate punctele de vedere)

    RăspundețiȘtergere
  6. Dintre toate comentariile de pana acu, dracusorul e singurul care are dreptate. Suse rulz ca distributie cu interfata grafica. Slackware rulz ca distributie fara interfata grafica. De *bsd nu vorbim (asta ca sa nu se trezeasca vreun script kiddie sa zica ca *bsd e cel mai tare).

    Si totusi, in continuare... Windows rulz pentru ca le are pe toate. Nu ai Adobe Photoshop pe Linux (iar Gimp e de rahat), nu ai Macromedia Flash (iar clona aia de Flash pentru Linux iar e de rahat), nu ai 3dsmax pe Linux si pana si Yahoo Messenger pe Linux e de rahat (desi exista Gaim care desi nu e de rahat nu are feeling-ul de Yahoo Messenger).

    RăspundețiȘtergere
  7. nihasa, suntem suflete pereche :))
    acu doua saptamani am instalat eu ubuntu pe masina mea... am trecut la kubuntu, ulterior (recomandat de un prieten in care am mare incredere si care se pricepe super bine la linux)...

    mi-a luat o zi sa setez fonturile (sunt de tot cacatul alea default) dar acum arata super bine. Daca iti dau screenshot cu firefox in windows si ubuntu nu iti dai seama de diferenta. In plus, orice se poate instala... eu am un sistem foarte nou, cu componente care nu au drivere pentru linux samd... pana la urma am instalat tot... merge repede, se descurca super bine... singura problema, pentru mine, e ca nu am nimic echivalent dreamweaver (sunt ele incercari, dar proaste)... asa ca, daca ai nevoie de ajutor, anunta-ma :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!