Ma enerveaza ...

Ca imi e dor de multe chestii de anul trecut .. parca 2005 a fost asa de perfect impletit ca o telenovela - dar un an foarte bun . Din punct de vedere al maturizarii pot spune ca am facut un imens pas in fata ... spre un echilibru sentimental ( buhaahaha like thats gona` happen in this life )

Imi e dor de vacanta si mai ales de niste discutii cu o persoana speciala mie ... ah ce superb e sa stai la o tigara pe la 2-3 noaptea intr`un parc si sa vorbeste despre .... tot. Am ajuns la concluzia ca peretii astia 4 pe care ii numim casa ne inhiba capacitatea de a comunica ... de a filozofa chiar.

O iesire in natura aproape tot timpul scoate la iveala o discutie interesanta ... geva gen lord of the rings 1 - intre gandalf si hobbit . Nimic nu se poate compara cu linistea naturii . Inca pot spune ca traiesc cu o urma mare de regret dupa vara trecuta.

Ii compatimesc pe cei care cauta fericirea in bani si femei ... fericirea e o chestie asa de tangibila .. daca ai sa iti dai seama ca lucrurile marunte provoaca fericire. Fericirea e ca o melodie a lu` mike oldfield ( cochise ) - care te cuprinde tot si te schimba ... in ceva mai bun.

Despre frumusete pot spune multe ( am si carticica care sa confirme ) dar se rezuma la inocenta si fragilitate ... odata ce ai gasit aceste calitati contopite .. esti exhaltat de sentimente. Dar din pacate totul are un sfarsit ... important e sa pretuiesti ce a fost ... si sa speri ca pe viitor poate vei mai avea ocazia sa te imbeti cu fragilitate si inocenta.

Kahil Gibran : " Nu traim decat pentru a descoperi frumusetea ... restul e doar asteptare "

Comentarii

  1. Woow,nu credeam ca poti fi si asa de spriritual.Si mie imi e dor de multe chestii din trecut dar vreau sa cred ca viitorul sta in mainile mele si ca pot sa imi creez momente frumoase si in continuare.

    RăspundețiȘtergere
  2. [cum spuneam prin webtzoargele mele (<="hartzoage")]:

    "Future belongs to people who believe in the beauty of their dreams."

    ie,ceea ce ai intalnit odata si ti-a placut,dar ai pierdut,vei mai intalni.sigur.lumea e suficient de mare.trebuie numai sa cauti.si sa stii un' sa cauti ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. superb, Nihasa! mi-a plăcut. someway aşa simt şi eu (mai ales după despărţirea de cricri-bitch) şi mă bucur că ai descris o direcţie. go go!

    RăspundețiȘtergere
  4. Si orice ti s-ar intampla ramai cu visele tale, vise pe care le pui le picioarele altora, deci ... o sa avem grija pe unde calcam! :P
    Ca suntem fericiti e din intamplare, ca suntem nefericiti e tot din intamplare si asta pentru ca suntem ca niste pasageri intr-o barca fara carmaci!
    Am zis!

    RăspundețiȘtergere
  5. nu e neaparat vorba ca iti e dor de o persoana .. ci mai degraba de cum erai tu atunci sau poate chiar lucrurile banale pe care le faceai.

    oricum multumesc pentru aprecierile pozitive

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!