Fetele si Blogosfera

Eh ... aveam chef de mai de mult sa scriu chestia asta, dar pana acum nu am avut timpul liber si dispozitia necesara. Ideea mi`a dat`o Patric si al lui poll ....

Te-ai culcat cu alt blogger? (de sex opus, preferabil)

  • Nu. (51 voturi, adica 48%)

  • Da. (28 voturi, adica 26%)

  • Inca nu, dar urmeaza. (28 voturi, adica 26%)

Numar de voturi: 107

Drept urmare ... blogosfera asta e de fapt una si de intrigi si relatii, deh nu scapam nicaieri de sex :) . Teoretic intrebarea e adresata doar bloggerilor.... oricum sa revenim la ideea de baza a acestui articol, sa ii zicem asa.

O sa fac o scurta ordonare cronologica a linkrollului meu .

Prima si prima a fost Mariko cu al ei blog despre programare, gimnastica si viata ... de fapt mai de graba as zice despre viata decat programare. Este un blog pe care il citesc destul de frecvent mai ales pentru ca Mariko imi e colega forumista .

Apoi a venit Deea - cu un blog mai putin pe gustul meu ... pe care cu timpul am si renuntat sa il mai citesc. Si ea cu timpul a renuntat in a mai scrie in el, din cate am inteles eu lipsa de timp a constituit o problema. Eu sunt de parere ca si Wow - ul a avut o mica influenta nefasta. Din motivele enumerate mai sus - cred ca e si singura fata pe care am scos-o din linkroll.

Aah acum e randul sa vorbesc despre roscata sexy a blogosferei : Boo - dap ea si mai ales blogul ei erau ( din pacate ) febletele mele ... Intre timp fabrica de jucarii a cam dat faliment ( that sucks ) dar pot spune ce am castigat o prietena buna ( rar cand ma mai intalnesc cu ea ) .

Pe Jen o stiu de acum 4-5 ani, dar a existat o perioada de pauza ... care si`a gasit sfarsitul cand ne`am vazut la roblogfest. Are un blog despre viata ei ... dureros de personal. Chiar e de admirat asta ... desi poate o sa va dea senzatia ca e geek ... va asigur ca Jen is uber cool .

Zuza - nu o cunosc personal dar ii citesc destul de frecvent blogul. Imi place modul mai nepersonal care il foloseste in a descrie chestii personale .... Poate nu a fost cea mai de succes exprimare dar sper ca s`a inteles :)

Kawakawa e o colega de`a lu` mariko ... imi place cum scrie si mai ales imi place ca mi`a promis ca imi face un stencil pentru blog ... yay :)

Yohanna - un blog cu vechime ( mai 2005 ) despre viata ei. Din pacate scrie cam rar in blog ... si nu reprezinta un interes atat de mare mai ales pentru ca este personal si din pacate eu nu o cunosc personal ..

Eu si Ilisim frecventam acelasi forum ( de ceva vreme ) dar din pacate nu sunt in stare sa ii citesc blogul. In link roll l`am numit xtreme girl stuff ... si sper ca intelegeti. Sunt eu soft pr0n pink bunny si am ceva comportament infantil ... dar blogul ei e prea extremist pentru mine :)

Creta colorata desi citesc blogul frecvent de vreo 2 saptamani sau ceva de genu asta, nu pot sa va zic un nume sau exact "cum ne`am cunoscut" . Aparent era o cititoare de fabrica de jucarii care intre timp a devenit si o cititoare de soft pr0n bunnyz. E dragut ca incearca sa tina blogul secret in viata de zi cu zi, desi sunt de parere ca internetul e doar o extensi a acelei vieti.

Rude Girl - imi place sa cred ca " rude is sexy " /// asta cred eu ... vreau sa cred. Blogul este despre cultura urbana si punk ... sau mai mult punk decat cultura urbana ... voi decideti

Noile achizitii ...

Irene - fosta colega de forum ( cg ) cu un blog excelent scris ... pana acum nu l`am trecut in link roll din motive necunoscute de mine :) . Pentru mine reprezinte doza zilnica de chestii noi - pentru in mod normal nu ma izbesc de subiectele abordate de ea.

Andressa - un blog la fel de interesant ... dar cu tente mai personale. Un amalgam de proiecte si idei se regasesc in blog. Tentele personale si relatia de prietenie cu ea .... m`au facut cititor frecvent al blogului.

LETER EDIT :

Delice - In momentul asta (9 mai ) nu pot sa va zic foarte multe despre ea ... dar am senzatia ca o sa`mi placa sa`i citesc blogul ... doar dintr`un singur motiv : Baz Luhrman's Speech ( wow i love that song )

Si cu asta am cam incheiat micul review al fetelor din blogosfera care se regasesc la mine in linkroll. Dupa cum v`ati dat seama nu e o comunitate inchisa ... in care nu poti sa patrunzi. Sunt unele bloguri pe care le citesc si nici nu am cea mai vaga idee cine sunt persoanele respective ... le apreciezi ideile ... Asta asa ca raspuns celor care credeau ca sunt o comunitate etansa ... sigilata ( se intampla frecvent sa iesim la bere si " prospaturile " sa zica aceasta ) .

WELCOME TO OUR WORLD - everyone is invited.

Comentarii

  1. geeky is good! thanks :D

    (si ne-am vazut la festivalul muzicantilor de strada intai, nu la roblogfest)

    RăspundețiȘtergere
  2. Nici nu stii cat de mult mi-a placut aceasta insemnare :D
    ggg

    RăspundețiȘtergere
  3. hmmm :) never thought of "rude" that way. e interesant sa afli cum esti perceput :D Nice blog, obsesiile sunt misto (in cazul asta pentru iepuri), indiferent de ce zice lumea.

    RăspundețiȘtergere
  4. uau, sunt in lista TA! m-am inrosit, mi-a crescut pulsul inimii si sunt emotionata.Pfiu, ce zi!

    RăspundețiȘtergere
  5. Atentie ! Tendinta de a enerva: "Jen IS uber cool"

    RăspundețiȘtergere
  6. am corectat ... o bila neagra pentru mine

    RăspundețiȘtergere
  7. off_road_challenger12 mai 2006 la 22:38

    poi da...dar pe mine nu ma sfatuieste nimeni nimic? vreau si eu sa-mi completez absurditatea de site si nu stiu cum...astept idei...va rog..eu am dar vreau sa cer parerea unui specialist

    RăspundețiȘtergere
  8. exact ce doresti ca imi e cam strain motivul comentariului asta...

    RăspundețiȘtergere
  9. off_road_challenger13 mai 2006 la 00:39

    ok ok am inteles...toti cei care iti scriu sunt prieteni cu tine...cu ceilalti nu ai nici o treaba.mii de scuze :(

    RăspundețiȘtergere
  10. omule ... nu am zis asta ... dar ma rog am senzatia ca esti doar un troll

    RăspundețiȘtergere
  11. thank you! what can i say? i like you, you bunny lover... i'm more like a cat fan, dar un amic de-al meu are in casa un motan [absolut cretin animalul] si un iepure adorabil & they get along [as i write, motanul meu sforaie =))]

    RăspundețiȘtergere
  12. vroiam de mult sa te intreb. are you a kind of donnie darko? chased by bunyz? if so, i think i kinda like you. :D

    RăspundețiȘtergere
  13. de fapt problema e mai complicata nitel ... eu sunt iepurasul care urmareste lumea :D

    RăspundețiȘtergere
  14. :)) very nice... you are hounting people, and you wear fur

    RăspundețiȘtergere
  15. Imi plac iepurasii.
    Defapt imi plac animalutele pufoase.
    La modul cel mai neinsinuant.
    :)

    RăspundețiȘtergere
  16. ah si eu care imi faceam sperante ;))

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!