Vara nu e ca iarna ...

Intr`o revista de adolescenti tip Bravo sau Popcorn ,pe vremuri, la intrebari din partea cititorilor, un anume Gigel intreba daca vara, sub actiunea caldurii, ca orice corp supus legilor fizicii, sanii se dilata.

Cineva din redactie ii raspundea foarte serios ca nu, ca e doar e impresie data de bluzitele vaporoase care dezvelesc toate cele.

Si dupa cateva zile de canicula, starzile au fost invadate de bluzitele mai sus amintite si diverse alte categorii de articole de imbracaminte transparente, decupate, [prea] scurte, mulate....

Din pacate [nu aruncati cu pietre!] am avut o supriza neplacuta mergand ore in sir pe strazile din Bucuresti: nu prea ai ce vedea! Exceptii notabile au fost doua domnisoare ce aveau in dotare sani de nota 20 si un inca o domnisoara cu un fund exceptional ascuns in niste pantalonasi albi semi-transparenti prin care se ghiceau si niste tanga albi... De toata frumusetea! Delicios as adauga! :D

Aceste 3 exceptii nu scapa insa turma! Ore in sir am vazut corpuri late, diforme, branzoare, atarnande, strambe. Sanii prea mari sunt inghesuiti in tricouri de plastic hidoase, sutiene inflorate si pline de burete [si .. atat!] se vad prin maieurile purtate de minore...

Picioare prea groase defileaza pe strazi ca si cum ar avea "a life of their own"; in perechi – perechi, sub fuste scurte, they want to take over the world, I tell you!

In tramvaie, in autobuze, oamenii sunt lipiciosi, iar vara asta nu a adus corpuri ca ale tipelor de la PussycatDolls. Ci ca ale Weaher Girls! :)

Comentarii

  1. sadic... din pacate pentru populatia feminina, barbatii din Bucuresti arata nasol tot anul :D (persoanele de fatza se exclud, evident...)

    RăspundețiȘtergere
  2. hai ca e mai roz situatia

    RăspundețiȘtergere
  3. ma surprinzi placut! ce bine scrii de la o vreme! ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. Vino prin Eforie, mai ales acum vara. Eu ma duc acum, inainte de sesiunea, ca porma nu mai am cand.
    Cat despre bucuresti, nu stiu unde zici tu nu ai ce vedea..mai plimba-te pe la universitate...

    RăspundețiȘtergere
  5. Poate ai iesit la ora gresita, eu ieri cand veneam de la birou pe la 4-5 am spus: "God bless our BEAUTIFFFUL country !" Si chiar m-am mirat ce ora buna am nimerit.

    RăspundețiȘtergere
  6. asta pentru ca nu m-ai vazut pe mine!!!111oneoneoneone

    RăspundețiȘtergere
  7. jen, mariko, andressa, ia, pantaloni albi semitransparenti, sutien cu push-up, tanga, przervative aromate, sa va gasesc pe treptele de la constructii!

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu am stat ieri in cafeneaua aia de la Universitate din pasaj (fostul nesscafe, nu mai stiu cum se cheama acum). Zic sa incerci si tu :D Pe la orele 13, 14, asa :D

    RăspundețiȘtergere
  9. De acord cu jen.

    (Fatist, anyone?)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!