Ah dragostea e frumoasa ...

Pacat ca are fata de prost ... Nici nu vreau sa vorbesc despre insistenta cu care ea ( aka el de fapt ... deh cu travestitii astia ) sustinea ca e femeie sau el care sustinea ca o iubeste ... si ca el de fapt e heterosexual. Eh dragostea e frumoasa .. dar pacat ca el are fata de prost... cu prezervativu ala in cap - dar deh cine sunt eu ? fashion police? sa critic. Ea e desteapta dar cam ca orice travestit prea pushy pentru gustul meu. Oricum nu aveam de gand sa ma bag in discutia despre homosexualitate .. era vorba doar de mecla naivitatii in persoana ( el ) .

Comentarii

  1. Si eu ma tot intreb de ce ar prefera un heterosexual un travestit in loc de o fata normala.

    RăspundețiȘtergere
  2. pai doh, pt ca ideea emisiunii era ca travestitul sa dovedeasca ca el/ea e mai sexy si mai feminin/a ca orice fata normala :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Si a reusit, nu? :D
    Acum de ce sa zic, am vazut la tv si transsexuali frumosi (care desigur facusera operatia)si n-as fi zis ca sunt barbati dar asta imi provoaca greata :(. Pacat de el, poate era frumusel netravestit.

    RăspundețiȘtergere
  4. Man... io cred ca as putea sa port o comversatie cu al doilea.... dar fata primului dintre ei parca cere palme... nici io nu sunt frumos, dar...

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!