Azi .. un nou inceput

Aparent azi e ziua in care operatiunea Gramofonul isi deschide larg bratele sa va cuprinda pe toti .. asa ca stati cu morcovul unde vreti si tresariti cand va suna cineva la usa. De fapt tot ce a reusit sa realizeze mareata asta operatiune a fost o panica generala in randul celor 5 mil ( poate chiar mai mult , cifrele erau de anul 2005 ) de internauti din Ro. Panica generala ... dar si glume new school .. Aleg acum sa prezint gluma ... despre celalalt aspect sigur se vor gasi altii mai priceputi sa dramatizeze online ce si cum.

"Cred ca le-am cazut cu tronc, ca inca din prima seara a intrat la mine Costel de la celula 18. Cu un pachet de margarina in mina dreapta, mi-a zis ca vrea sa-mi sparga pufarina si sa-mi impinga lutul la deal, ca el e condamnat la 25 de ani pentru dublu asasinat. Ca sa-mi dau curul la vorbitor sa-mi planteze un brad in el. In a doua seara si-a anuntat vizita Ticu de la 41. Fara margarina si nebarbierit. Badaran. M-a impins pe pat, manifestandu-si sincer dorinta de a-mi sonda marmelada cu guzanul.Guzan pe care mai intai trebuia sa-l caut la gingii. Ca pentru el viata nu mai inseama nimic, ca are de stat 8 ani, pentru talharie cu viol. Va dati seama ca i-am servit-o si lui tot pe aia cu asasinatul triplu,cu sadism, 35 ani de parnaie etc. Si guzanul lui Ticu s-a transformat brusc intr-un hamster moale. Mi-am permis chiar sa-l refuz cand m-a rugat insistent sa-i fac un tuseu cu pixul. Si, incet, incet, lumea a aflat de fiorosul criminal de langa buda si toti ma salutau lung si respectuos. Va dati insa seama ca, daca le ziceam adevarul, ca sint bagat pe sase luni fiindca am downloadat doua episoade din Lassie, ajungeam curva penitenciarului si, vorba lor, mi se largea gura la borcan de nu mai puteam tine gemul."

Comentarii

  1. unde sunt inscrierile la jocul ala de poker?!?!

    RăspundețiȘtergere
  2. sunt eu mai incet sau nu stiu despre ce joc de pocker vorbesti :)

    RăspundețiȘtergere
  3. ma luat unu azi de la voi din bucuresti pe private... ca este un joc de pocker online undeva in 3 zile la ora 1 seara in care poti participa daca ai un blog mai batran de 2 luni si noah activ...

    si cica premile sunt substantiale... idea este ca trebuie sa pui un fel de banner la tine pe blog pentru a participa etc.

    hmmmmm ciudat ca nu sti nimic... iar asta era destul de insistent si disperat sa ii pun aia si sa intre el in locul meu in joc... bineinteles ca jucator de pocker nu puteam sa accept... si sa ofticat grozav...

    RăspundețiȘtergere
  4. un analfabet nu are nici o sansa la poker.


    5 card live nu pe net

    RăspundețiȘtergere
  5. Nihasa dear, am ras cum nu am mai ras de foarte mult timp.

    Genial! Mi-a adus aminte de stilul lui George Arion din cartile lui politiste - nu stiu daca iti spune ceva ziaristul Andrei Mladin, banuiesc ca nu (e din alta era) :-) dar nu conteaza - you made my day!

    PS. Multumesc pt pozele misto de la Tiriac Auto (eu n-am fost in stare), chit ca sunt complet de acord cu confuzia autorului intrebarii "pot fi prea multe fete sumar imbracate?"

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!