Rezultate


Acum ceva timp scriam ( aici ) ca vreau un stencil ivil pentru blogul asta ( deh teribilism infantil ) ... am primit o gramada de poze mail ( unele mai bune altele mai dragute de wallpaper ) - astfel ca as vrea sa va multumesc tuturor celor care mi`au trimis cate ceva. Acum va prezint un fel de versiune beta a unei propuneri de stencil ( desen trimis si facut de Kawakawa ). Eh oricum puteti sa trimiteti si voi propunerile voastre ... probabil nu o sa merg pe ideea " cea mai buna varianta se premiaza " ci pe ideea ... bunny-power in diferite viziuni. cu putin noroc poate deschid si o expozitie ( eventual virtuala ) cu asa ceva ... Nu stiu de ce dar simt iar nevoia sa va multumesc pentru desenele voastre care mi`au ajuns pe mail . La desenul actual imi place modul asta de " fuck u all, im better " care e subliniat prin publicul de tzopaitoare.
Hheheh - bunnyz wuz here *ivil,ivil*

Comentarii

  1. poti sa cauti jazz jackrabbit 2 si sa iei de acolo, cand selectezi dificultatea se skimba iepurashu si se face rau... e marfa

    RăspundețiȘtergere
  2. am io vreo doua... da mi-e lene sa le mut de pe servetzel pe maus... maybe these days.

    RăspundețiȘtergere
  3. Asta din poza e naspa rau!..Si are fata de iepure turbat...si e si rosu...

    RăspundețiȘtergere
  4. eugen te astept cu un mail cu desenele si 2 poze cu minore de 18 ani in ipostaze sexy :)

    RăspundețiȘtergere
  5. e chiar beton desenul....are un look foarte psychedelic- culorile se scurg una-ntr-alta si 'epurele ala are o mecla de 'control freak' care a rontait toata ziua la campul de canabis.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!