Exploring Urban Spaces : 5-8 Iulie

Scopul programului EXPLORING URBAN SPACES este de a cartografia o parte din traseele non-institutionale ale Bucurestiului, potentiale plimbari cu mintea limpede prin oras si de a le trasa in mod vizibil liniile de forta, pentru a fi apoi utilizabile, punand astfel orasul intr-o lumina diferita...”


Intre 6-7 iulie cu sprijinul Centrului Ceh s`a desfasurat pe Str. Bacani (colt cu Lipscani) o sesiune de graffiti multinationala sa zic asa ( artisti cehi si romani ). Cantitatea impresionanta de can-uri ( circa 42 ) s`au dat pe niste panouri instalate. Am ajuns si eu p`acolo exact il ultima zi seara alaturi de Vlad Nanca ( ghidul nostru in cadrul Graffiti si stencilling prin centrul Bucurestiului - eveniment tot in cadrul EUS ) cu putin tinp inainte de performance-ul stradal al unor artisti cehi.
Performance pe care nu prea l`am inteles ( fiind evident in .... ceha ) dar care m`a impresionat prin ideea proiectiei unor filmulete in " ochii " unui graffiti.



Afla mai mult despre Exploring Urban Spaces

Comentarii

  1. Dude, cel putin ai invatat niste chestii pe acolo
    :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Poza cu un grafitti gasit de mine undeva pe langa Romana la http://img141.imageshack.us/img141/6441/dsc000266vm.jpg

    RăspundețiȘtergere
  3. e pe strada artur verona si deja toata lumea stie despre el .. a fost desenat in cadrul velocity .. parca am si scris pe blog despre el si am si poze .

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!