Lectii de morala online

Blogurile astea vor sa schimbe lumea ? pentru ca am senzatia ca toata lumea se asteapta ori la prea putin ori la prea mult de la bloguri. Fiind o extensie a personalitatii de zi cu zi ma astept ca si persoana din spatele blogului sa aiba dorinte din astea asa de nobile. Sau macar se iau prea in serios ... Aparent si eu sunt luat prea in serios ( cred ca a inghetat iadul deja ) si sunt intrebat de ce nu mai scriu ... daca s`a intamplat ceva cu mine.

DA! s`a intamplat ... se numeste vacanta. O sa incerc sa fiu genial la comanda pe viitor ... sa nu va las fara ceva nou material de citit prea mult timp.

O sa incep acum sa vorbesc despre 2 chestii care mi`au atras atentie in legatura cu blogurile : nevoia de a le catalogca ( si incredibil... tocmai dupa valoare ) si nevoia de a fi perfect in tot ce faci si de a te place toata lumea .

Aparent valoarea asta nu e data de vizitatori + procentul de returning .... ci de anumiti vizitatori care iti gasesc blogul interesant si de valoare. Iubesc acesti mici guru de buzunar in materie de bloguri .. sa mai treceti si pe la mine }{ pupyk! Duceti`va la internetics si bucurati`va cu blogurile voastre care duhnesc de genialitate si politically correctness .... prefer sa fiu mediocru si idiot ... parca e mai amuzant asa :)

Chestia cu " sa ma placa toata lumea " e relativa ... tine tot de politically correctness aplicat cam la extrem pentru ca deh asa e trendy. Hai sa vorbim despre mine acum

sunt misogin intr`o oarecare masura cu unele fete pentru ca merita
sunt si xenofob ... nu`mi plac de loc francezii
poate si un pic nazist ca deh imi plac germanii.
rasist si homofob nu prea sunt ... sa faca ceva extraordinar si apoi o sa le dau importanta
si nici zosofob nu sunt .. imi e prieten si asta basta .. nu pot spune ca ma influenteaza intr`o oarecare masura

Ce o sa fac acum ? absolut nimic ... nu o sa schimb linkrollul doar ca unele persoane de acolo au impresia ca stiu mai bine decat mine unde trebuie sa fie , nu o sa ma opresc sa scriu despre sex ( sac sac ) ; nu o sa imi citesc de 2 ori articolele sa vad eventualele greseli gramaticale desi aparent asta e singurul repros pe care il primesc (las`o bre ca merge asa ... ne`am obisnuit cu ea ) ; nu o sa pun publicitate pe blog ( desi o idee atregatoare .... nu am bagat si nici nu o sa bag bani in blogul asta ... implicit nu ma astept sa primesc bani de pe fundul lui ) ; nu va promit ca peste cativa ani de pe urma blogului asta voi face o secta in care eu sa fiu un mic guru inconjurat de femei frumoase slabe fundulete apetisante si sanisori obraznici - poate se intampla sau poate nu se intampla ... cotizati cu bere pana atunci ; nu o sa particip la concursuri serioase cu blogul asta ... fiind un blog scris de amuzament ... nu cred ca reflecta cu adevarat nivelul intelectual al scriitorului; nu sunt obsedat de pr0n cum te`ar face titlul sa crezi ... dar oricum pe viitor cand ramai fara argumente te las sa aduci in vorba " iepuri / roz / coolgirl / pron = esti un idiot " ... macar asa poate iti creste si tie epenisul ; epenisul meu e maAAAAaaare ... wanna see? ; nu ma mut de pe blogspot ... si sper sa mori si tu ... sa fii tu ferifcit pe wordpress ; nu, prietena sau viitoarele prietene nu vor stii de blogul asta ; rozul e inca sexy ; si da, stiu o sa ard in iad ... acum poti sa futi pe altcineva la cap?

Much better ... :))

Comentarii

  1. Vrei sa spui poate zosofil ;).
    [de la grecescul philos, "iubitor de "]

    RăspundețiȘtergere
  2. ...sau philein ("a iubi"). whatever :))).

    RăspundețiȘtergere
  3. "sunt si xenofob ... nu`mi plac de loc francezii"
    Incep sa imi schimb parerea despre tine, felicitari! Fawk the french!

    RăspundețiȘtergere
  4. if blogspot is good enough for feeder then is good enough for all

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!