sex cu nihasa 05

Oke ... asta e versiunea 2.0 ... ca 1.0 am sters`o pentru ca nu mi`a placut cum a iesit. Asa ca din lene fac un rezumat.

  • spatiulmeu.ro clona lu myspace suge rau de tot - urasc romanasii care copiaza o idee de succes doar doar or da si ei de bani .... mai suge ca se incarca de 5 ori mai incet ca myspace
  • hi5 suge
  • da, am cont ... nu`l zic .. e de suferinta ... ca se poarta asta
  • nu, nu agat pe hi5
Scriam acum ceva timp deca blogul te ajuta sa te futi... raspuns final : nu atat de mult precum daca ai pune o poza cu tine in lenjerie pe hi5. M`am uitat azi la niste poze pe hi5 asa de plictiseala ... vai dar daca nu ai 4-5 poze de la mare ... sau in caz ca nu ai fost la mare ... de prin baie in boxerasi si bustiera ( ca deh la 15 ani nu prea ai ce sa bagi in sutien ) pai esti un nimeni pe hi5.

S`a dus romantismul de a incerca sa iti dai seama cum are sanii sau ce lenjerie are pe ea saraca fata .. acum totul e asa pe fata. Astept varianta 2.0 de hispace in care sa aiba si sex rating ( o steluta ... doua .. depinde ce stie sa faca fata ).

De unde asta? pai am vazut vreo 2 profile de foste ... am ramas masca .... trecand peste pozele de la mare ... pun si o poza doua in chilotei si sutien .. how cute ! :)))) Cand ma gandesc ca eu a trebuit sa le vrajesc sa ma bucur de privelistea asta ... oh well .. s`a cam stricat stereotipul fostelor. Pentru ca mie imi plac fetele cuminti ... adica fete care sunt constiente de cum arata si ce au in cap suficient de mult incat sa nu simta nevoia sa arate asta la toata lumea.

In mai putine cuvinte : no show off biatchez sau fitzoase cu aere de femeie fatale. Aparent am mai dat`o si eu in bara ... de fapt stiam asta ..dar imi placea sa cred ca am gusturi rafinate la femei. Dar destul despre fostele mele ... putem sa vorbim si despre tipii de pe hi5 ... adica omege :D ochelari de soare in casa, pieptul vanjos dezgolit ca deh tragem de fiare, poza langa o masina, lantul cat degetul meu gros scos peste tricou, vorbind la telefon sau calare pe nush ce motor parcat .... am zis in enumerare piept? ah dar stai ca mai sunt spate si brand pe care le`am uitat ... sunteti toti penali ... penali penali. Daca fetele mai incanta privirea cu imbracamintea sumara de pe ele ... desi dezgusta cu fata de naspeta pe care de obicei o au ... sau cu sunculita in exces ... voi sunteti imbecili de`a dreptu`.

Dar stati ca nu ii caracterizez dupa ce poza au ... ci dupa ce mesaje superbe lasate la fetele de 15-16 ani la fel de trendy ca si ei ( 25+ ani ) ... doamne cata textarie si vrajeala de prost gust .. adica sincer acum .. eu sa fiu fata si sa vina un pularau cu textele alea pai cred ca m`as face mica mica de rusine ca a crezut ca sunt asa de dobitoaca... incat sa pun botu la textele astea.

Mai imi place ca acum ai link de genu haicinci.hi5.com ... link pe care pot sa il vad in statusul tau de yahoo pentru ca ce naiba ... modifici in fiecare zi profilul ala cacacios...
u know u suck ... i know u suck .. dont let the world know that u suck :))))

Oh well am si eu 394 view pe profil... ca deh nu am pus prima poza una cu mine in lenjerie ( 2000+ views ) si nici nu am 300 prieteni ... care surpriza sunt genul ala de baieti descrisi mai sus. Dar lasa ca e bine ... mai imi clatesc si eu ochiul cu niste poze cu minore semidezbracate ... mai observ cu placere ca fosta s`a ingrasat :))) si mai ma amuz la mesaje de genu " pupyk si daca vrei da`mi id`ul tau de messenger "

Comentarii

  1. jen a cules niste replici de pe hi5 ... dar ii e lene asa ca le pun eu

    PEJTE says:
    ce secsi esti buey

    NEEDforYOU says:
    Cu totii avem cite o istrioara dar vitza merge inainte. Vad atita dorintza in tine, de ce n-ai vizita si tu profilul meu?

    alex says:
    esti o dulceata de fetita,....aly_faraonu@yahoo poate vrei sa vb

    alin says:
    hmmmm f frumos shi o sa mai fie intersant contacteaza ma iao_sus@yahoo.com imi pari f cunoscuta poate chiar n cunoashtem

    RăspundețiȘtergere
  2. ba fraiere, cum vrei ma sa vrajesti fata gospodarului daca nu corespunzi valorilor traditionale pe care i le-a zis parintii ei? eh?

    - fii bagaboanta desteapta, nu te duce cu fraierii
    - vezi baiatu' sa aiba valoare
    - sa sparga miejii si sa asculte maneaua


    Uite aici ghid de ghid:
    http://www.adevaratu.go.ro/

    Si optional citeste ce o invata parintii pe bagaboanta:
    http://www.gigel.org/gospodarul

    RăspundețiȘtergere
  3. Hmm, daca tot ai adus vorba de penale si penali. Enjoy http://www.fotolog.com/penalesipenali

    .. cu asta ma ocupam pana nu de mult timp, cand mi-am dat seama ca material pentru fotologul de genul asta voi avea la nesfarsit.. devenise boring.

    cat despre mame, numai de bine ;)
    Cheers!

    RăspundețiȘtergere
  4. la faza cu "spatiulmeu.ro" romanii am scazut in ochii mei. :| deja e mult prea penibil.

    RăspundețiȘtergere
  5. sa pierd o sursa sigura de amuzamente? hell no

    RăspundețiȘtergere
  6. Daca ai ajuns in halul in care sa-ti denigrezi fostele prietene atunci ai ajuns rau...pt ca la urma urmei ai stat cu ele.....ca tu ai fost prea naspa pentru ele sau ele prea naspa pt tine nu prea conteaza, daca tot vorbesti de romantism arata macar tu ca ai un pic de decenta in tine...pentru ca odata le-ai iubit pe acele fete. Si daca tot vorbesti de romantism and shit...incearca sa eviti expresiile de pustan in calduri de genul "sani obraznici" "fundulet apetisant"....nu vreau sa afirm asta despre tine dar de obicei numai libidinosii folosesc astfel de expresii.
    Crezi ca nu exista deja o "patura" sociala care si-a dat seama de imbecilitatea de pe hi5 sau mai stiu eu ce site de cuplat? Exista...si sunt inca multi.....mai multi decat credeti voi ca sunteti....nu ar trebui sa va considerati ultimii mohicani in ai romantismului si decentei. Oricum...repet....tipic barbatesc sa incepi sa-ti vorbesti fosta de rau....nu te-ai dovedid cu nimic mai presus de gloata.

    RăspundețiȘtergere
  7. serios ca ai dreptate :)))

    Unde vezi tu denigrare? c`mon esti naiv ... cu atata putere la indemana ( ce reprezinta blogul asta ) crezi ca ma opream doar sa aduc aminte despre ele ? linkuri, poze , nume sau nr de telefon ... atunci trebuia sa imi bati obrazul.

    Am adus vorba despre ele ca din gloata de fete de pe hi5 pe ele le cunosteam destul de bine si nu mi`as fi inchipuit ca or sa ajunga atat de departe. Sunt socat , frapat , bulversat. Intelegi?

    Despre exprimare ... oh well ce am gandit am scris ... atunci inseamna ca sunt pustan in calduri .. dar inseamna ca tu ca cititor ai prins exact ideea pe care doream sa o exprim.

    WTF its good to be young

    RăspundețiȘtergere
  8. anonymous e fata de fapt...ca am vazut ca te adresezi unui posibil baiat
    PS: :D poate o fi vro fosta

    RăspundețiȘtergere
  9. hai sa nu ne apucam sa despicam firul in 8....ce e evident e evident...si anume ca vrei sa scoti in evidenta o anumita scarba in ceea ce le priveste pe fostele tale si "pana unde au mers". Repet...tipic barbatesc.

    RăspundețiȘtergere
  10. da corect .. in esenta sunt un barbat misogin si cu fata de porc ... acum vrei sa intram in detalii ? sau ne pierdem in esente? :)))

    din punctul meu povestea asta se discuta in detalii ... sa vorbesti in esenta nu isi are rostul pentru ca nu e o lectie de moralitate, etica sau bun simt ... asa ca nu vad de ce am face o pilda din asta.

    in rest sa trecem la lucruri mai serioase .. varsta? ocupatie? poza ? ai ? :D

    RăspundețiȘtergere
  11. daca tot vorbesti asa in sictir...atunci din acelasi punct de vedere al postului tau pot spune si eu...PACAT.....!

    RăspundețiȘtergere
  12. geez :D incercam si eu sa destind atmosfera ca parca ne certam :)


    crede`ma ca la cat de lenes sunt nu`mi permit sa fac ceva in sictir pe net :)

    RăspundețiȘtergere
  13. din punctul meu de vedere nu am nici o datorie fata de tine ... oricine esti.

    RăspundețiȘtergere
  14. asa ca nu am nici un motiv sa iti raspund in sictir daca nu am chef sa iti raspund. :)

    RăspundețiȘtergere
  15. e vreo fosta de a ta .. parca aveai gusturi rafinate nu dastea .. anonime. plm nihasa a iubit!?

    "..nu ar trebui sa va considerati ultimii mohicani in ai romantismului si decentei." pai nu ne consideram ultimii .. pentru ca suntem primii ;)

    RăspundețiȘtergere
  16. Deci ai mai multe sanse daca ai cont pe hi5? Pai... Acum zici!?!!?!? Fac si eu... :-) LOL.
    PS: Just kiddin', nu-mi fac!
    PS2: Pentru ca am deja :))

    RăspundețiȘtergere
  17. ;) o fi zis one: "... mai observ cu placere ca fosta s`a ingrasat :)))"
    PS: d'aia e ofuscata :P

    RăspundețiȘtergere
  18. mai tii minte ce mi-ai zis mie pe hi5? dl 'eu nu agat pe hi5':)) glumesc.dar stii nu?

    RăspundețiȘtergere
  19. hmm...hai ma bogdan ca nu te credeam asa...ce naiba! ce ai tu fostele tale?? ca au poze pe hi5 nu inseamna ca sunt altfel decat le-ai cunoscut tu. nu generaliza pt ca nu e corect.Hi5-ul e sa de fun. spre exemplu eu nu mi-am pus pozele pt agatat. te poop si ai grija de tine

    RăspundețiȘtergere
  20. consider ca sunt niste limite de decenta care nu ar trebui depasite ... cu public sau pe internet .. ma rog ... e trist ca doar asta ati inteles din ce am scris.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!