A thing

Am mers ieri cu metroul mai mult statii .. lucru pe care nu l`am facut de o gramada de timp ... de obicei merg o statie pana la universitate .... si mai rar pana la romana. Acum am mers vreo 20minute ... ma simtea ca si cum as fi vazut metrou pentru prima oara ... atata lumea ... atatea fete necunoscute toate evitand sa isi intersecteze privirile. A adoptat si eu atitudinea asta uitandu`ma pe pereti .. reclame .. si alte prostii din astea.

Asteptand metroul era o tipa draguta foc care se tot uita la mine ( probabil imi statea parul aiurea si aveam fata de prost ... dar nu mai conteaza :))) ) ... ma uitam si eu la ea ... imi parea cunoscuta ... dar nu era persoana la care ma gandeam eu. Imbracata cu gust .. de capsuni sper :))) ... slabuta .. cu un aer latin asa ... Am urcat in metrou .. am mers cateva statii ... iar ne uitam unul la celalat .. eu prea dobitoc sa zic ceva ... ea prea finuta. Ma gandeam ca poate coboram la aceasi statie ... desi erau slabe sperante avand in vedere ca eu coboram la naiba in praznic.

Stateam si ma gandeam ce ai face intr`o situatie din asta ... cam aiurea sa te duci sa te bagi in vorba ... ah stai ca nu e vorba e zbierat ... cu ea ... in metroul zgomotos .. Pana la urma se pregateste sa coboare ... ma gandeam ca daca dupa ce a coborat imi mai arunca asa o ultima privire .. e clar .. she likes me. Ma batea gandul sa ii gesticulez sa ne vedem a doua zi in statia aia de metrou la aceasi ora .... dar nu a fost sa fie.

S`a departat si nu mi`a aruncat privirea de ramas bun .. privirea care facea diferenta ... asta inseamna ca m`am inselat ... ca totul a fost in mintea mea ... ca am vrut sa cred ceva ce nu era .. dar macar pentru cateva statii am putut sa visez ... a fost frumos ... macar nu m`am uitat la reclame in gol.

But what if ... ? :)))) ... Eh visele nu mor niciodata.

Comentarii

  1. She smiled at me on the subway. She was with another man. But I won't lose no sleep on that, 'Cause I've got a plan. You're beautiful...

    RăspundețiȘtergere
  2. Poate te stie de pe blog si era ceva de genu` "omege..nihasa! uat tu du, uat tu du?" :P
    Meh, oricum, subscriu la ce-a zis dooda :)

    RăspundețiȘtergere
  3. concluzia:cred ca am sa incep sa merg si eu mai des cu metroul!:)

    RăspundețiȘtergere
  4. n-are nimic, are balta peste :D look-up "afc", trebuia sa te duci la ea si sa-i zici: esti frumoasa si avand in vedere ca suntem in metrou, n-ai unde sa fugi, asa ca trebuie sa stai de vorba cu mine pana cobori" :)) acum va lingeati lasciv pe vreo banca-n parc :D bafta la agatat!

    RăspundețiȘtergere
  5. vedem ce imi rezerva destinul ... daca e sa o mai vad ... o sa o mai vad ca a urcat la unirii ..

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu credeam că fac o glumă când spun "deci în halul ăsta aţi ajuns", dar văd că am avut dreptate.

    RăspundețiȘtergere
  7. republica..


    eloa asa de curiozitate ... detaliaza nitel :D

    RăspundețiȘtergere
  8. Poate aveai un paianjen pe umar sau o frunza in par si de asta se tot uita :P

    RăspundețiȘtergere
  9. S`a departat si nu mi`a aruncat privirea de ramas bun .. privirea care facea diferenta

    Dacă ea "se tot uita" la tineSunt sigură că ea aştepta să-i spui cuvântul care făcea diferenţa: "Bună!". Păcat că nu ţi-ai găsit curajul prin buzunare.

    RăspundețiȘtergere
  10. ah da ai dreptate ... chiar imi imaginez ce conversatie de calitate iesea intr`un metrou super aglomerat si vechi ... unde abia puteai sa iti auzi proprile ganduri ...

    eloa inteleg ca tu esti femeia fatala ... dar eu sunt barbatul cuminte :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  11. am inteles eu aiurea .. sau te-a facut aia sa cobori cu nush cate statii mai departe?

    RăspundețiȘtergere
  12. Nihasa, acum poti sa te apuci sa scrii o melodie.

    RăspundețiȘtergere
  13. nope .. am coborat unde trebuie ...doar m`a facut sa visez :P)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!