Zilele Biz , Ziua 4 : IT & Telecomunicatii

M`am trezit devreme ( 7 jumatate ) pentru Jeremy Wright ( autor Blog Marketing ) si Michael Arrington ( fondator techcrunch.com ) .. si nici traficul infernal nu m`a impiedicat sa ajung la World Trade Center Bucuresti. Am descoperit ca invitatia era VIP ( si cu toate astea ... nu am primit cartea ..... chiar nu ma interesa cartea ... dar organizatorii dadusera impresia ca toti participantii primesc cartea ... biluta neagra !!!! hehheh ) .... si dupa vreo 3 incercari nereusite de a completa foaia de prezenta (sa zic asa) ... am purces la Ziua a 4a Biz.

In scurt timp ne`am facut si cel mai zgomotos grup din hol ..... oh da ... bloggerii stiu sa rada galagios si sa intoarca priviri dispretuitoare. But who the fuck cares? We had fun. Parca pe la 12 a inceput si conferinta .... 2 speakeri prezenti in carne si oase( Jeremy Wright si Thomas Power .. ultimul fiind chairman ecademy.com ) si al treilea ... live prin webcam ( M. Arrington ) .

Desi Arrington era vizibil obosit ... a reusit cu succes ( zic eu ) sa isi sustina punctul de vedere in mica disputa cu Wright. Despre ce era vorba in discutie? Bloggerul din Wright sustinea ca o companie care nu isi asculta comunitatea , nu intearctioneaza cu ea .... si mai ales nu o intereseaza ce isi doreste comunitatea ... este o companie sortita pieirii . Arrington i`a serivt`o inapoi cu Apple ( ipod ) ... si pana la urma au reusit impreuna sa convinga audienta ca intr`o oarecare masura amandoi aveau dreptate intr`o oarecare masura.

Personal chiar mi`a placut ... desi ceva nou si extraordinar nu am auzit. Nu am avut nici o revelatie ... dar nici nu consider ca mi`ai pierdut timpul. La workshop`ul lui Jeremy am aflat si cei 10 pasi de succes pentru a crea o comunitate ... daca vreodata vreau sa`mi fac o secta cu fenele blogului ... o sa iau in considerare ce ne`a zis.

In rest pot sa spun ca a fost interesant ... poate cam prea aglomerat cateodata pentru gustul meu ... dar nu poti sa le ai pe toate.

Si asa de final ... din categoria stalker 2006 " am fost atat de aproape de tine incat putea sa te ating " ... premiul merge la Delice ... care nu a venit sa zica si ea un buna la zilele biz ... desi m`a recunoscut!!!

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!