Artificii si luminite

De 1 Decembrie. Ieri am fost la parada ... pozele si ideile o sa le scriu nitel mai incolo cand imi vine chef de photoshop. Ajuns de la parada primesc un flyer cu o invitatie la fabrica Tuborg ... ca deh sunt porti deschise. Totul bine si frumos ... incerc cu niste prieteni sa mergem dar ne lasam repede pagubasi din cazua imbulzelii de la intrarea autobuzelor.

Oarecum dezamagiti incercam sa facem turul de onoare al unor barulete din zona. Succesul limitat ne ghideaza sa pentrecem o seara linistita la mine cu niste bere, muzica si buna dispozitie. Asa se face ca am intarziat la 6:05 cand se aprindeau luminite si se dadeau artificii. Tot asa se face ca nu am avut un loc extraordinar de unde sa pozez .... si tot asa se face ca alcoolul din sange si`a spus oarecum cuvantul asupra pozelor.

Artificiile au fost frumoase ... lumea multa multa de pe strada a fost impresionata. Am mai auzit ici colo cate un " mai frumoase ca la revelion " asa ca trebuie sa fii fost ceva de capul lor ... nu? Eu personal nu am fost asa de impresionat ... am vazut multmai frumoase. Atasez vreo 6 poze mai cochete si mai stralucite ... poate asa o sa va faceti o impresie

Despre luminite ... pot spune doua lucruri :
  • sunt albastre si nu vezi ca anul trecut ( un prieten se bucura ca nu le mai confunda cu semafoarele )
  • si .... sunt cam uratele ... pe mine personal nu ma incanta

Comentarii

  1. bleaa ce urat ca sunt albastre=( crappyblue..

    RăspundețiȘtergere
  2. De la mine de la etajul 8 s-au văzut foarte fain artificiile :D

    RăspundețiȘtergere
  3. sunt oribile luminile de pe magheru. dreptunghiuri albastre fara nici un fel de forma sau sens sau legatura cu orice (aaaa, pardon, legatura cu UE ... nu mai suport lingusheala asta). si un albastru foarte urat si prost ales. exact nuanta in care se coloreaza strasurile!

    RăspundețiȘtergere
  4. pfa..m-am convins,azi le-am vazut in toata splendoarea (luminile).e scarry,nu-mi place, e rece tot bulevardul si albastrul ala e too electric.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu cred ca exista vreun an in care sa placa luminitele.

    RăspundețiȘtergere
  6. ugh. parca a invadat reclama gretoasa de la pepsi blue tot orasul. parca au torturat o sepie fosforescenta pe magheru.si mai au si coronita cu UE ca sa nu cumva sa dam uitarii cum am intrat noi ultimii din coada in iunion.
    iarta-i doamne ca tot nu stiu ce fac.[vorba asta imi devine mantra]

    RăspundețiȘtergere
  7. Ia liniste ca sunt de zeci de ori mai misto ca alea de anu' trecut... dar nu mai misto ca alea de acum 2 ani :-/

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!