Taramul Fermecat

TreeWorks a scos o serie de CD-uri intitulata " Calatoriile copilariei ". Pe CD-ul Taramul Fermecat am pus si eu mana multumita lui Catalin Tenita. CD-ul contine 12 jocuri adresate prescolarilor care se familiarizeaza astfel cu utilizarea calculatorului, alfabetul si cifrele. Pot spune ca reuseste sa faca foarte bine asta ... jocurile prezente fiind destul de antrenante si interesante.

Cu toate astea am o intrebare pentru echipa care a facut acest CD interactiv : De ce domne nu exista in toate jocurile macar un iepuras? Ha? Cum se poate ca in gama de preseturi de la jocul "Pictorul" sa fie mai toate animalutele dar totusi nici un iepuras? Vedeti *hihih* pentru asta va alegeti cu reputatia de " Bunny not friendly ".

Chestia asta cu no bunny inside ma framanta rau de tot pentru ca ma gandesc la desenele animate pline de iepurasi care mai de care pufos sau diabolic. Oricum ... sa zicem ca asta e singura observatie negativa la adresa CD-ului..... ah mi`am adus aminte de alta chestie. Ar fi fost frumos sa existe nivele de dificultate si o rubrica cu cele mai bune scoruri la anumite jocuri. Dar ma rog probabil ca e deja prea mult pentru cineva de 4-5 ani.

Desi realizez ca prescolar inseamna sub 7 ani ... dar totusi .. jocurile astea au fost foarte foarte usoare (mai putin " Sub Apa " la care am gresit de cam multe ori ). Alta chestie care nu mi`a placut e ca totul se misca foarte incet. Dar probabil e din cauza mea ... ori sunt prea dinamic ori cofeina nu face bine. Probabil ca daca eram copil ... lucrurile stateau altfel .. dar dupa ani de gamming ... te astepti la o anumita viteza... care sa iti pompeze adrenalina. Daaaaa stiu .... adrenalina la 4-5 ani ... senzatie de viteza ... ... sunt dus cu pluta.

Am stabilit clar ca CD-ul nu este pentru adulti ci pentru prescolari ...
Copia mea o sa o fac cadou unui prescolar ... sa se bucure de el.
In rest ... mai multe informatii si posibilitate de comanda (~ pret aprox 20lei) pe www.lectiipentrupici.ro

Comentarii

  1. mah, tu si iepurii tai...tu in loc de pitici pe creier ai iepuri...Poate a fost vreunul din autorul cedeului traumatizat de iepuri.Zi ceva.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!