Inca un viciu si am plecat

Ideea e ca am fost taguit sa imi exemplific 5 vicii. In trecut am abordat si subiectul acesta pe blog si nu prea consider ca multe s`au schimbat intre timp. Pot spune ca sunt foarte cunfuz in ce se considera viciu si ce consider eu normalitate. Poate o sa dezamageasca insemnarea asta pe Ariel, Netics si Nenorocitu care m`au taguit. Teoretic ar trebui sa scot 5 vicii...

Dar nu o sa scot 5 vicii ... cum am mai spus un viciu presupune in mintea mea o lipsa de control asupra lui. Ma "revolutionez" si dau cu pumnul in masa .... vars tuiculita ... si irit lumea din jur : Eu am control!

Ovatiile publicului precum si muraturile aruncate pe "scena" ma fac sa ma calmez si sa ma trezesc foarte repede la realitate .... continuand insemnarea despre 5 lucruri care imi plac foarte foarte mult .... si care probabil sunt vicii.

Foarte previzibil si usual sa zic asa .... primele trei sunt bautura fumatul si femeile ... nu neaparat in ordinea asta. Mai trebuie doua? punem si un internet/game (Guild Wars only) ... si am mai scos unul. Parca droguri mai lipsesc de aici ...dar daca nu intra la prima insiruire de vicii ... nu sunt de mine. Sa ma mai gandesc ce ar mai fi ... ascultand Cheloo feat. Bitza - Vicii .

Cred ca mai bine bifez din ce vicii apar acolo ...dar nu e colectia asa de bogata. Stau si ma tot gandesc ce mai fac eu si e considerat viciu de societate ... si nu reusesc sa mai gasesc nimic. Oricum recomand sa cititi insemnarea precedenta pe tema viciilor ca sa intelegeti de ce nici unul din astea 4 nu este practic dependenta... poate doar obisnuinta.

Acum trebuie sa taguiesc niste bloggeri ... eh saracii de ei ... or sa fie 3 Doamne si toate 3 : Anda : Eloa : Clitemnestra

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!