Revenge

... of the " cocalari ". Vorbesc despre clubul " Revenge " undeva prin Bucurestiul vechi ... pe strada cu Gara Lipscani nitel mai jos. Nici nu stiu de ce dau detalii cum sa ajungi ca de fapt e o chestie foarte lame. Eventual sa il eviti.

Auzisem ca s`a deschis clubul asta. E genul Club A, Expirat sau B 52 ... si am zis hai sa dam o raita ca oricum era sambata pe la 9 jumatate si toate alternativele erau pline. Am ajuns ... atmosfera relativ decenta ... am oferit ofranda 5 lei pe cap de baiat zeitatii ba-di-guuu-aaa-rdis-tice si am intrat increzatori.

Ne`am asejzat la o masa ce ulterior s`a dovedit a fi rezervata ... am baut niste bere ... M`a emo-tionat pana la lacrimi servirea promta a tipului emo like de la bar. Adica cred ca e un record sa stai 10-15minute sa iei 3 beri si inaintea ta este doar un tip care vrea o bere si 100ml vodka si niste suc. Eh dar cei 3 barmani erau ocupati cu problemele lor de discutat doar nu aveau timp de clienti.

Urmatorul lucru bun care a venit a fost lipsa berii reci ... Cum? aici sunt socat dezgustat bulversat. Adica tu ai un club in care se pune un anumit gen de muzica ... si in general cei care asculta genul asta de muzica beau bere ... bere si mai multa bere. Tu in calitate de club ... abia lansat faci impresie ramanand pe la 10 jumatate fara bere rece? ... mda... superb. Sunt sigur ca o sa aveti un succes teribil in modul asta.

Dupa impactul asta sunt lovit sub centura de 3 pisicute care probabil venisera sa isi serbeze ziua or smth (ah cute 17 tztztz) .. si ajunsesera ele primele inaintea invitatilor. Si`au facut poze cat sa umple 9 profile de hi5 (ceea ce probabil o sa se si intample). Adorabile cu fustitele lor scurte si atat de cochete... pentru produs.

Apoi vine nenea bodyguardul sa ne zica ca de fapt mesele sunt rezervate si sa ne miscam de acolo. Foarte politicos si diplomatic.... NOT! Vrem sa ne lasam hainele la garderoba ... si lasam berile pe un pervaz din ala cum e prin cluburile astea. Ghici ce ...pula mea? Era si ala rezervat!!!! Hai nenea ca le lasam cat mergem sa dam hainele. "Aaaaaaaa .... aaaaa ... e REZERVAT ... ia berile de acolo". Sa ma fut ce succes nebun aveti daca pana si cacaturile alea de pervaze sunt rezervate... bleah.

Cititi in continuare ca seara e din ce in ce mai buna .... ne pozitionam pe alt pervaz langa cineva cunoscut de o persoana din grup. Admiram lumea ... un tip mai manelist asa cu bretonul de rigoare se rupea in figuri pe nitica punkareala ... niste fete la o masa incingeau un septica ceva ... foarte distante de muzica si notiunea de club. Ca tot veni vorba ... daca ai premeditat chestia asta cu jucatul de carti intr`un club .. well ur just fucked up.... really fucked up.

Mai ne uitam asa prin club ... vedem tot felul de creaturi ... de la limp bizkit manelist and wanna be ( sapca rosie intoarsa la spate si in training sau treining pe limba unora dintre voi ... cu bluza care ii atarna in scarba la gat cu manecile pe piept) .... pisicutele de mai sus cu fustite scurte .. plisate si aranjate asa de frumos pentru orice alt gen de club mai putin asta ... si ajungem la febletea serii ... nenea bodyguardul care anima atmosfera cu miscarile lui punk-o-manelistice ... evident si el tot in training... caciula de ski in cap ca e frig rau nene in club. Lasa ca oricum arata periculos .... buahhhaha.

Nici nu vorbesc de atitudinea de cocalar pe care o afisa atunci cand statea jos si cu piciorul in peretele din fata de la intrare ... un fel de " pe aici nu se trece ... manca`ti`as ... de cat daca vreau IO ! " ... A fost o experienta de vis. Cu oarecum regret am scris insemnarea asta ca unii oameni de acolo erau foarte oke... dar mi`au ramas in memorie doar cocalarii astia.

Asa ca in opinia mea ... ce este Revenge? un club care se vrea a fi de rockareala si punkareala dar de fapt e mai de cocalareala... sau mai bine spus e frecventat de niste cocalari. Am ramas dezamagit ... desi am auzit ca in alte seri fusese foarte bine (probabil lipsa pisicutelor si a cocalarilor de rigoare a ajutat la realizarea acestui fapt ) .... dar eu personal nu ma mai risc la asa ceva.... poate doar teribil de plictisit fiind si in cautare de ceva amuzament.

Comentarii

  1. Ah.. de mult nu mai citesem si eu un post captivant :)
    Daca esti atent, in toate cluburile gasesti asa ceva.. trebuie doar sa fi atent :D

    RăspundețiȘtergere
  2. se pare ca a fost o sambata seara distractiva... :)

    RăspundețiȘtergere
  3. a fost ... mai ales ca apoi am mers in Expirat.

    RăspundețiȘtergere
  4. in Revenge? am ajuns acolo de curiozitate si necesitate :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Am fost si eu acum vreo doua saptamani in Revenge.Berea era gheata de data asta(rece ca rece,dar aia chiar era gheata)si era plin de pustoiace si pusti beti(coada la baie pe masura).Seara a fost intretinuta de catre niste 'minunate' care faceau senzatie pe acolo-se sarutau adica.Pe deasupra mai stateau si sa intre aia cu pogo in ele ca sa cada pe acolo pe jos si sa le adune altii.Cadeau ca doua proaste,razand si sarutandu-se,apoi se ridicau,iarasi se sarutau si iarasi cadeau si tot asa.

    Lista continua cu o groaza de specimene.Ce sa mai,o intreaga aventura.

    Sincer nu prea mai exista cluburi care sa nu fie frecventate de adolescenti dornici de afirmare prin prostie si teribilisme,lucru care ma cam deranjeaza.S-au stricat toate-a inceput cu Hanul cu Tei si s-a extins.

    Parca Hard&Heavy e putin mai serios,in sensul ca nu se strange acolo toata cocalarimea.

    RăspundețiȘtergere
  6. Am fost si eu acolo acum vreo 2 saptamani (dar nu la 10 juma, ci mai devreme... 7-8) si totul aprea ok. Intr-adevar, era full si o singura masa goala, cand m-am asezat mi s-a spus ca-i rezervata... Atmosfera era oki, muzica oki... ciudat, sa se fi schimbat atat de multe atat de repede?

    Ah, da, si eu pt o bere am stat cam 10 minute cu un singur om in fata mea. SI BEREA ERA RECE >:)

    RăspundețiȘtergere
  7. Iată aici discuţia pe care am purtat-o cu micul blogăr zozo, discuţie pe care el o aruncă în cap, printr-un procedeu iraţional, ba chiar prostesc, ziarului cu care colaboreaz.

    http://blogme.3x.ro/?p=12

    RăspundețiȘtergere
  8. yanus - multumesc de pont. Esti penibil ca jurnalist, ca wanna be blogger si in esenta si ca persoana.

    Am apreciat cu precadere " toata lumea foloseste generator de trafic mai putin eu " sau " da`mi username si password sa ma conving eu". Nu stiu ce zana a ziaristilor te`a mintit ca voi sunteti autoritatea suprema de incredere si informare.

    Dar in opinia mea sunt 3 optiuni.... toata asta e o gluma ca nu ai cum sa fii asa de prost, poate esti naiv nu prost crezand ca lumea trebuie sa se aplece in fata voastra a ziaristilor sau varianta a 3a ... esti "Dee Dee Dee"

    Oricum ... nu mai comenta offtopic la mine pe blog .. oke?

    RăspundețiȘtergere
  9. Indiferent de club si de oras cred ca peste tot se intampla :) cel putin in Suceava se intampla prea des:)

    RăspundețiȘtergere
  10. Ce Revenge, nene?... Fire rulz!=))...

    RăspundețiȘtergere
  11. revenge of the nerds (on si off-topic) :P

    RăspundețiȘtergere
  12. O singura mentiune: sunt "paznici", nu "badigarzi"

    RăspundețiȘtergere
  13. eh :D mai corect era portar ca asta reprezinta in esenta ... sau club security ... dar cred ca toata lumea se refera la ei ca la bodyguarzii de la intrare.

    RăspundețiȘtergere
  14. bestial ..."pt produs"[smth new?1 don't think so.]&also mishkrile punk'o-maneliste ....asta'i de colectie ....mai stiu io roakeri kre au pijamale roz L-)=))

    RăspundețiȘtergere
  15. Adolescenta cocalara7 februarie 2007 la 15:41

    am fost de multe ori in Revenge (vezi numele) si citind insemnarea ta m-am bucurat sa-l recunosc pe paznicul care-si pune mereu cracul in fata mea cand vreau sa ies (si mai si tranteste o replica asemanatoare cu cea pe care o primesc deobicei de la fanii mei cu pielea neagra), pe cele doua lesbiene de 15-16 ani care se imbata mereu, se ling, rad si cad pe jos, lipsa de bere rece, stafful Super, pisicutele...
    Eu zic sa mai vii totusi pe-aici in Revenge, pentru ca n-ai trait experienta in totalitate: vino pana-n 9, vineri ori sambata. Du-te pe undeva prin mijloc si incearca sa-ti ridici bratul. Vezi daca iese. Apoi verifica daca nu te-a ars cineva cu tigara. Apoi roaga-te sa fie mai putin de 8 persoane la coada la baie.

    RăspundețiȘtergere
  16. aaaaaaaaaaaa revenge revenge .... venitzi fratzilor dupa 11 12 noaptea ca acei cocalari si restul pokemonilor se duc acasa ca ii cearta mamica ... oricum frate se danseaza se fumeza ,potzi sa faci ce vrei eu am rupt o masa si nu sa luat nimeni de mine .,... si 2(asta e numele paznicului) e super de caterinca cand am venit de la concert de la deep purple am inceput sa lipesc cu el afise smulse deci se poate sa fie si mai bine dar o data ce totzi pokemoni si manelisti vin pana de la 4 pana la 8 e normal sa iti faci crize ... .... acum o sa ma duc la astia din revenge sa imi plateasca reclama ..... PS singurul naspa e ca dobitocu ala de dj nu pune muzica marfa ... Hendrix the doors joplin winehouse ...

    RăspundețiȘtergere
  17. postul asta e scris acum un an ... si nu era vorba de doiu din expirat.

    RăspundețiȘtergere
  18. ...asta e revenge ul ,o parte a lui si eu am fost de cateva ori,de destule ori si de obicei a iesit o seara agreabila!!ce mi.a placut in revenge in comparatie cu alte cluburi ca te poti distra cum vrei ca nu esti privit amanuntit si cu spirit critic de catre ceilalti sa vada ce marca au adidasii tai,daca esti bine asortata si suficient de stralucitoare...de asta multe din persoanele ce se perinda pe acolo sunt"originale"au stilul lor pe care numai manelistii il pot judeca acolo conteaz sa te simti bine si de obicei din ce am vazut nimeni nu deranjeaza pe celalalt din dorinta de a atrage atentia poate doar ca unii se distreaza mai zgomotos si ocupa mai mult spatiul pe "ringul"de dans.in fine..nu s genul meu neaparat persoanele care fregventeaza revnge ul dar e un club unde te poti simtii bine cu o gasca de prieteni fara sa dai prea multi bani si gasind cu usurinta o masa nerezervata daca vii de vreme!!! iar muzica est genul pe care nu l asculti de obicei acasa de unul singur sau este muzica de care multi am si uitat,dar care ne place sau ne a placut chiar daca nu my e de actualitate!!e fain oricum nu i nevoie sa exageram in afirmatii in primul rand "omul sfinteste locul"asa ca poti cu usurinta sa te detasezi de ce nu ti place in jurul tau oriunde ai fii daca u faci ceva sa te simti bine fara sa fii atent neaparat la cei in jur!!

    RăspundețiȘtergere
  19. curiozitate va rog mult..:-? are cineva habar cat costa o rezervare in Revenge :-?

    RăspundețiȘtergere
  20. din cate stiu....nimik!!!!

    RăspundețiȘtergere
  21. io am fost azi.. si mi-a placut. e drept ca ne-am facut rezervare..pentru ca ne-am gandit ca e sambata si o sa fie full... si-am avut dreptate... muzica e ok, barmanii ok, la toaleta n-am fost:) oamenii de acolo.. sincer nu m-au denrajat pentru ca nu m-am dus sa studiez pustoaice sau mai stiu io pe cine... m-am dus cu prietenii sa ne distram... singura buba a fost ca ne-au rezervat masa de langa boxa.. si-am surzit.. si-am ragusit de cat am urlat pentru a ne auzi. rezervare e moka. doar sa suni pana-n 16.

    RăspundețiȘtergere
  22. Nu inteleg cu ce te deranjeaza "pustimea" incinsa. Ai vrea sa vezi un club prin cu frigizi? Bai cat de "tru" sunteti voi cand criticati...

    RăspundețiȘtergere
  23. Esti praf ... de cad clubul este asociat cu alteceva in afara de a te duce sa te simti bine sa dansezi sa agati si sa bei? True true .. frigiditate.

    Lasa ... cresti tu mare si o sa poti sa intrii in cluburi xo xo

    RăspundețiȘtergere
  24. "Anonim spunea...
    3:57 PM, ianuarie 12, 2008
    aaaaaaaaaaaa revenge revenge .... venitzi fratzilor dupa 11 12 noaptea ca acei cocalari si restul pokemonilor se duc acasa ca ii cearta mamica "

    Nice , am fost si eu ca tot omul , cu prietenii , ca doar dupa ce s-a inchid seara de metal din CLUB A , unde naiba mai poti sa iesi. Ok , merg eu , ajung la masa prietenilor mei , imi pun geaca langa teancul lor , pe acele "borduri" de pe marginea zidurilor, si geanta in colt [deci nu in acelasi loc].
    Toate bune si frumoase, rockoteca , oameni putini si selecti, mese nerezervate, pleaca prietenii mei sa manance ceva la fournetti, zic ca se intorc in jumatate de ora... nu se intoarce nici dracu fiindca erau mult prea beti. Cand sa imi iau geaca si geanta... pa si pusi !!!.... nimica , nici geanta , nici geaca !!! Intreb , stanga , dreapta ... "probabil un baiat a luat-o , l-am vazut cu coada ochiului, credeam ca e a lui".
    OOOKK
    Intreb femeia de serviciu... "pey fetele care au stat acolo au luat tot cu lucrurile lor din greseala" ... bodyguardul era praf de beat la bar, nu m-am sinchisit sa-l mai intreb ceva.
    Frumos , nu am ce zice ! Cu o noapte inainte de revelion , la revedere geaca si geanta !! Mi se pare aiurea... numai lucrurile mele, inca sper ca le mai aduce inapoi, chestii de valoare cine stie ce , unde draqu , am doar 18 ani , mai aveam si carti si CDuri cu programe pt JOBul care vroiam sa mi-l iau.

    SINCER !! Imi bag ceva in clubul asta !! Raman la LMC si JACK , m-am saturat de javre de oameni , nici acum nu pot sa cred ca la ora 4 dimineata au facut cheta oamenii sa-mi dea macar bani de taxi ca eram in bluza si atat !!! :-|

    Este inadmisibil.....

    RăspundețiȘtergere
  25. Deci cum ziceam mai sus , imi place descrierea pe care ai facut-o , este insa mult prea optimista si vesela pt nesimtirea care este acolo...
    Si geanta ema a disarut la 30-40 min dupa ce plecasera prietenii mei , deci se elimina posibilitatea sa fi ratacit eu ceva sau s ao fi luat un prieten

    Va zic, celor care mai vreti sa treceti pe acolo, aveti grija ... nesimtirea este mare in romania , abea astept sa termin facultatea si sa ma car din rahatul asta de tara... cu cluburile lor de rahat... [scuzati pt asa limbaj decent ^.^]

    RăspundețiȘtergere
  26. Eu unul sunt fan "Revenge" la modul absolut (sau finlandia dupa caz :) . Prima data am mers acolo in urma cu aproximativ 6 luni si mi s-a parut super cool. De ce spun asta ? Pentru ca de ani de zile mergeam prin club a si fire...insa la modul cum au decazut amandoua (ma refer la oamenii care vin acum) mi s-a luat complet. Fire-ul e gol dupa 23 in fiecare zi (mai putin week-endul ,evident) iar in club a in ultima vreme e muzica data foarte , foarte incet, plus ca e plin de tzarani si distrusi morti de beti. Ca sa nu ma lungesc aiurea---nu pot spune ca Revenge-ul e ceva iesit din comun, insa macar e lume si intr-o zi de luni la 3 noaptea, se danseaza in fiecare seara si parca sunt si oameni mai ok fata de alte locuri. Cat despre tine theo...ce sa spun...marti e rockoteca in revenge, asa ca cei care ti-au furat geaca sunt tot rockeri de-ai tai (alte persoane nu ar suporta muzica aia). Si este la mintea cocosului--- o fata de 18 ani la 4 dimineata, la o rockoteca tinuta martea, lasata singura de prietenii ei morti de beti(dupa cum tu spui) care au plecat in alta parte...Esti sigura ca nu ti-ai lasat geanta sub mormanul de sticle? Oricum e clar ! Tara asta de rahat (cum spui tu) e de vina ! Tu esti neprihanita !

    RăspundețiȘtergere
  27. retardati sunteti nishte retardati nishte figuranti care uitati ca a-ti fost odata pusti ce comentati si criticati atat pustii eu ma consider pusti la 19 ani mergand spre 20 si nu imi place sa aud pustii astia aveti peste 40 ca sa zice-ti pusti ofilitilor si care e treaba cu revenge nu-ti convine nu te duci ce tot criticati atat

    RăspundețiȘtergere
  28. @razvan - imi place ca te exprimi cursiv *ironic*

    nu ai ce sa cauti in club sub 18 ani asa ca avem o problema cu pustani din astia fragezi si ejaculatori precoce ca tine.

    RăspundețiȘtergere
  29. merg in revenge din 2007 de cand am venit in buc la facultate...locul e ok atata timp cat esti cu prietenii, muzica e faina si bautura ieftina...in ceea ce priveste oamenii din staff, ca sa le zic asa, nu ii cunoasteti.sunt super ok toti.

    RăspundețiȘtergere
  30. hai frate cred ca tu esti lame...in revenge e f dragutz..a inceput ca un club de punk-eri si apoi s-a ridicat si la nivelul rockului.Au seara de rock iar serile de vineri si sambata sunt foarte ok ca si atmosfera (muzica dans, oameni f tari) plus tipii de la bar sunt foarte de treaba si f open-minded si nu cred ca ai stat nu stiu cat sa-ti iei bere.A da...intrarea in club este libera poate ti-a cerut bani de intrare ori ca esti cocalar ori ca aratai poate dubios..Club A a inceput sa fie mult mai lame si mai plin de cocalari decat oricare.

    RăspundețiȘtergere
  31. @anonim Ah deci e mai oke se le ia bani cocalarilor si dubiosilor la intrare decat sa .... *nu stiu* le interzica intrarea?

    RăspundețiȘtergere
  32. Hai ca sunteti culmea....eu sunt innebunit dupa locul ala, si nu sunt nici unul dintre ciudatii mai sus mentionati.imi place sa zic o vb...nu va place nu va duceti si gata, nu trebuie sa mai mancati atata kkt.poate ca nici mie nu imi place in club A, dar nu fac pe mine....

    RăspundețiȘtergere
  33. Ok, hai sa va povestesc si eu. Am facut rezervare pt o masa in acest club cu doua zile inainte iar cand am ajuns acolo la ora stabilita, barmanii, cu o nonsalanta greu de descris, mi-au spus ca ei nu au nicio rezervare. Mi-au gasit in cele din urma o masa mica si mi-au spus ca daca se mai elibereaza mese le vor pastra pt mine. Senzatia a fost ca am intrat intr-un buncar, urat, intunecos si rece. Din spirit civic vreau sa va recomand sa NU mergeti in acest asa zis club, cautati in alta parte daca vreti sa va distrati. Imi place sa cred ca macar cativa cititori il vor evita si nu vor trece prin ce-am trecut eu.
    Multumesc celui care a deschis acest subiect.

    RăspundețiȘtergere
  34. Numai critici peste tot! Se pare ca cine a scris,sunt fitosi de aia de Bamboo! Ce mai cautati in acest gen de club daca nu va place?! Lucrul care dus la usoara decadere,e faptul ca se permite intrarea copiilor mici,numai mucosi peste tot,care nu stiu nici sa se stearga la fund,dar vin in bar sa bea si sa fumeze,sa se f..a prin toalete si altele de genul,plus aerul lor de totala superioritate fata de ceilalti! Ar trebui ca cei de la paza sa selecteze oamenii care vin aici,dar ma indoiesc ca o sa se intample vreodata asa ceva,pentru ca patronul vrea bani incasati,nu conteaza de la cine,dar sa fie! Pacat ca din punctul asta de vedere,clubul nu se respecta deloc!

    RăspundețiȘtergere
  35. Eu cred ca mananci mult cacat. Nu sunt cine stie ce fan club insa se poate observa de la distanta darul tau de orator. Nu stiu despre ce deceniu vorbesti. Lumea de azi urca rapid spre apogeu si nu mi ramane sa cred decat ca esti in urma cu stirile. Bafta mult in ce faci.

    RăspundețiȘtergere
  36. Aurelian - Cand acuzi pe cineva, asigura-te ca iti asumi asta si o faci cu numele tau. In al doilea rand, presupun ca iti dai seama ca ai comentat la un articol scris acum 7 ani despre chiar prima seara a Revenge-ului - daca nu ma insel. Acum 7 ani cand tu nu erai barman in Revenge. Acum 7 ani cand probabil nici nu stateai in Bucuresti.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!