sex cu nihasa 07

Cum facem sex? ... nu efectiv frecventa miscarilor si impingerilor ... ci cum ajungi sa faci sex? Care sunt pasii pana la momentul insertiei? Nu! ... nu este un quick guide de agatat ... va zic de la inceput sa nu existe speranta.

Cum mi`a venit ideea sa scriu despre asta? Searchuri ..... de parca imi duc existenta doar pe net. Cauta baieteii la greu " fete care se fut cu numere de telefon ", " fete care fac sex id mess" sau " fete din xxxx care se fut cu baieti de 12-13 ani ". Trecand peste penibilitatea extrema de care unele searchuri dau dovada ... vin si intreb: Statistic vorbind barbatii erau mai putini decat femeile in Ro ... asa ca de unde lipsa asta acuta?

Lets face it ... fetele au gusturi (questionable statement) and they (boys) are not all ... winners. Iti dai seama de asta cand incepi sa crezi ca o sa obtii sex fara BTS (boli cu transmitere sexuala) si fara bani de la o tipa care isi lasa numarul de telefon cu mesajul expres " fata ... 0807235964 caut baiat cu care sa fac sex ... de fapt mai bine spus care sa ma futa barbar ... suna-ma ". Hmmm da ... si Iepurasul de Paste e cel mai simpatic topaitor ever. Sucker!

Cam acelasi lucru e si cu id`ul de messenger ... desi aici chiar exista riscul sa ai nitel succes. Agatatul asta online se face in medii controlate ... google nu ajuta ... dar poti incerca un site de profil (ceva matrimoniale). Sunt sigur ca ai mai multe sanse astfel. Dar aici vine punctul la care doream sa ajung!

Cauta cineva .... " fata pentru relatie " ? nooooo! Its all about sex ... si pe online e nitel mai greu. Toate (acum nu trebuie sa va simtiti chiar toate *hehe*) vor sa para un sexy cuminte (gen: i look gorgeous but i dont put out on the first date). Cat de adevarat e asta ... doar eu si Dumnezeu stim ... dar asta e pentru un episod viitor.

Acum urmeaza ceva cu ce Eloa (de ce uram barbatii) isi bate gura de vreo 4-5 luni: all the fucking bullshit sa te vezi cu ea (inca suntem pe mediul online) si apoi the biggest fucking bullshit sa ajungi in chiloteii ei. Ea ne indeamna sa fim sinceri ... dar sa fim seriosi .. daca ii spui ca vrei sa o futi o pierzi (exista si cazuri mai neobisnuite dar presupun ca majoritatea asa reactioneaza).

Cu alte cuvinte esti intr`un cerc vicios. Se merita? Sa fugi tu dupa ele? Bleah eu zic ca nu. Mai bine vin ele la tine si atunci le numesti fanele tale ... dar asta implica sa ai blog si sa fii eu (*buhahahahha* nu are rost sa zic ca asteptam sa zic asta de la inceptul insemnarii .... si asa am profanat carcasa lipsita de viata a modestiei).

Concluzia la mediul online? Evita penibilitatea de a cauta " fete care fac sex cu numere de telefon " - nu de alta dar se gaseste unul ca mine sa faca misto de tine. Comporta`te natural ... si eventual incearca sa ii explici ca nu vrei sa imbatranesti alaturi de ea ... ci doar sa va simtiti bine ( asta implica si chestii nonsexuale). Oricum din sondajul de mai de mult de pe blog tot trebuie sa astepti cam 4 saptamani (i still dont get this) de cand incepeti relatia. Daca mai pui si timpul de vrajeala (imi e lene sa gasesc alt cuvant mai girlish correct) .. obtii niste perioade destul de mari.

Asa ca .. ce alta posibilitate mai rapida exista? hmmm : agatatul in club. Iubesc subiectul asta .... imi este atat de extraterestru ca efectiv imi dau doar cu presupusul. Daca pana acum mai stiam ceva din propria experienta de vedeta pr0n bunny ... la asta sunt total pe langa. Conceptul il inteleg ... muzica ... bautura ... mai multa bautura ... risc mai mare de facut dragoste in buda.

Cum ar trebui sa se deruleze o astfel de relatie ... a la nihasa? Bautura ... bang bang .. se aprinde scanteia ... ajungeti ulterior la unul dintre voi .... se intampla si nenorocirea protejata si gata ... bye bye ... end of story. Cum se poate intampla gresit ... dupa ce se aprinde scanteia ramane sa va vedeti ulterior. Hai sa fim seriosi ... whats with that? .

Cum (ca tipa) poti sa vrei sa il vezi pe tipul ala treaz si pe lumina naturala? Cum sa mai fie sexy daca nu iti tipa in ureche cuvinte de alint pentru ca probabil ti`a uitat deja numele? Ce farmec are vorbaria aia inutila despre fiecare ... de parca chiar te intereseaza ce face el. V`ati prostit in club ... poate si la unul dintre voi acasa ... dar atat. Faptul ca ascultati acelasi gen de muzica ... nu inseamna ca va si potriviti.

De ce sa iti pierzi timpul sa afli asta? Plus ca probabil starea avansata de bautura ti`a oferit si o experienta sexuala "extraordinara" ... dar mai conteaza? s`au potolit hormonii ... stresul s`a dus ... e mai bine.

Acum au mai ramas modurile alea clasice ... prietena unei prietene sau ..... (cu ceva mai mult cojones) o intalnire smulsa pe strada .... dar aici trebuie sa ai sarm nu gluma.

Dar concluzia generala e ca din fericire natura e mai optimista ca mine *hahahaha* asa ca practic posibilitatile sunt nelimitate. Eu am scris asta doar pentru ca simteam nevoia sa imi exprim frustrarea legata de agatatul in cluburi ... si sa mai fac misto de astia mici si penibili care vor sex.

Vrei bang bang sex? Scoate banul!

Comentarii

  1. parerea mea sincera este ca e cam lung postul si se cam axeaza pe aceleasi chestii fiecare pargraf, n-am apucat sa l termin ca m-am plictisit citind. Sry, dar asta e parerea mea...

    RăspundețiȘtergere
  2. haide sa nu fim rai, ca e ziua lui :D si tot zice el ca e ca vinul...lasa ca si postul asta, daca il citesti mai incolo devine mai interesant. Numa' sa nu fermenteze de la searchurile alea ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. "fete care se fut cu numere de telefon" e cea mai tare cu putinta =)) adevarul ca gramatica asta e deosebita, mai ales pe net.. iti dai seama ca unii ar putea intelege ca fetele alea ar urma sa se futa cu un numar de telefon, iar daca le-ar fute mai multe numere de telefon ar insemna sex in grup? =))
    a naibii limba romana :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Baby, ai scris atât pentru mine? Wow.

    RăspundețiȘtergere
  5. stii...de obicei nu se cauta "fete pt relatie" ci "fete pt felatie" :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Mey nihasa, fa draq sex odata ca laba asta iti dauneaza frate!

    RăspundețiȘtergere
  7. sa traiti ... asa o sa fac !!!!


    ... si daca suntem tot la capitolul sfaturi ... am si eu unul pentru tine " Nu mai reveni pe blogul asta ca oricum nu ai inteles nimic "

    RăspundețiȘtergere
  8. bai sa stiti ca ar fi mai usor sa lasam numerele de telefon sau adressa de email casa vorbim daca vrem daca esti singurica si vrei sa ai un baiat tare

    RăspundețiȘtergere
  9. ps ele sunt cele mai tari care vrbsc
    loa telefon

    RăspundețiȘtergere
  10. Hahahah asta e cel mai realist post pe care l-am vazut chiar mah cum sa scrii "fete care se fut cu numere de telefon" =))); Doamne ei chiar nu isi dau seama ce penibili sunt? :))

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!