Why monday?

Hmmm e luni ... initial aveam de gand sa scriu despre cineva care se agita in blogosfera doar doar o face niste valuri. A captat atentia si desi pot spune ca s`a facut de cacao ... el inca se crede un don quichotte in blogosfera plina de the ivil windmills.

Dar nu o sa insist pe subiectul asta ... e greu sa ii explici cuiva ca e prost sau cel putin a procedat gresit in cazul asta. Cum toata lumea se plange ca luni ... e o zi trista . Sau nu ....

Eu o sa fac uz de o poza facuta de mine ... e stramba ... norii sunt uratei ... dont care .. e o alternativa pentru ziua de luni. Si o sa mai fac uz si de un filmulet amuzant legat de iarna care nu mai vine .... si daca ar veni ne`ar invita discret pe toti la o partida de curling.


Comentarii

  1. te rog eu, din tot sufletul, invata sa scrii don quijote sau poate chiar si quixote. nu de alta dar macar daca-i iei numele in desert [ceva gen mousse chocolat], macar sa-l chemi pe el nu pe "yuo ar beuatyfell" din asl pls.
    multumesc anticipat.

    RăspundețiȘtergere
  2. da, o dadusem o opera frantuzeasca ... multumesc de corectura :)

    RăspundețiȘtergere
  3. ma dar aia cu maturiciile unde sunt, sau cred le era cam frica de "pietrele" de vreo tona jumate

    RăspundețiȘtergere
  4. Si uite cum sar cainii cu latratu`lor...Stiu un proverb japonez despre caini...CICA zice`sa: "Cainele care latra nu musca..." Dar la noi in Bucuresti muscaaaaaa...

    RăspundețiȘtergere
  5. Vrei sa spui poate "curling" pe strada... anul trecut pe vremea asta nu aveam zapada in Bucuresti (in adevaratul sens al cuvantului), in schimb aveam gheata. Gheata care aparea dimineata devreme si la pranz cand te intorceai acasa, era topita -a doua zi la fel.

    Decat sa [mai] merg pe gheata la examene si sa-mi rup gatul, mai bine cum este acum.

    Btw, super faina poza! Ireala as spune, dupa contrastele prim plan-depărtare.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!