City Slide IV

A fost astazi in fatal a TNB ... si m`am infiltrat si eu asa finut sa prind vreo 2-3 cadre. Am fost cam dezamagit ... putine trickuri .. dar oarecum de inteles - o cazatura pe treptele TNB`ului nu parea atragatoare oricat de impatimit erai. Nu pot spune ca am ramas impresionat profund ... a fost amuzant dar probabil ca puteam sa traiesc si fara experienta asta

Frigul si vantul taios erau doi factori care te faceau de douar ori sa te gandesti daca vrei sa mai petreci 5 minute pentru a prinde alti boarderi. Cu toate astea am rezistat eroic cam trei sferturi de ora cu mana tremuranda pe aparat .. in asteptarea ... trickului. Eh .. vorbesc de parca nu s`a facut nici o smecherie ... dar cum am mai spus aveam niste asteptari nitel mai ridicate.

Mai jos am pus o duzina de poze care mi se par mie ca au iesit mai inedit asa.



Comentarii

  1. Aparatul asta de'l ai tu permite setarea diafragmei (aperture)?

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu ti-as zice cand faci poze ca astea sa setezi diafragma cat mai deschisa [numar cat mai mic].. astfel iti va iesi subiectul pe care focalizezi clar si ce e mai departe in ceata. Totodata la diafragma mai deschisa ai timpi de expunere mai scazuti, ceea ce e super ok la instantanee. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. era 2.8 - max la aparatul meu. Timpii sunt de la 1/400 la 1/1000. Probabil ce nu`ti place e prefocusul facut pe capatul barii ...

    RăspundețiȘtergere
  4. interesante fotografii. in locul tau - daca-mi ingadui o semicritica - as fi fotografiat chipurile celor de pe margine.

    RăspundețiȘtergere
  5. looks oki ;) dar parca eu n-as fi stat in frigul ala pt niste trickuri pe treptele de la tnb... scuze, sapada de la tnb :P

    RăspundețiȘtergere
  6. nici la 3 n-au fost trickuri. Dar atunci aveau o mie de scuze bune. (incepand cu zapada topita+16 grade si terminandu-se cu o masina care era la un metru dupa butoi)

    "Si o cazatura dorsala! Si inca o cazatura dorsala! Si inca una! Si inca...NU E CAZATURA WOO"

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce nu-mi place e ca pare focusata toata imaginea :). Timpii de expunere sunt intradevar foarte mici.

    La un moment dat aveam un 5% regrete ca nu mi-am luat un compact (de ce sa-mi bat eu atata capul cu obiectivul care este cam prost daca poate fi singurul pe care il pot avea). Intre timp mi-a trecut :D.

    RăspundețiȘtergere
  8. @ana ... am incercat si niste panning ... dar cum tremura mana pe aparat ...nici o sansa

    @m - in general nu prea fotografiez chipuri :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!