vote nihasa for ....

... sex guru or smth *kidding*. De fapt e vorba de blogfest 2007 care a inceput si in urmatoarele xx zile (pana pe 1 martie) are loc sesiunea de votare. Particip si eu .... gata puteti sa va linistiti. La vreo 4 categorii.

1. Cel mai bun blog (crema frate!) ~ la numarul 185 apar si eu
3. Cel mai bun blog personal (cel mai al meu) ~ la numarul 262 apar si eu
5. Cel mai bun design de blog (cel mai aratos) ~ la numarul 2 apar si eu
8. Cel mai bun post de blog ~ la numerele 285,286,287,288 apar si eu

Cum se voteaza? Simplu te duci la formularul de start voting selectezi blogul pe care doresti sa il votezi apoi apesi pe butonul cu urmatoarea categorie repeti procedura si intr`un final (15 categorii) o sa ajungi la un formular care iti zice ce bloguri ai votat la fiecare categorie. Completezi campurile din josul acelei pagini cu numele, adresa de mail (trebuie sa fie valida) si apoi cu fraza antispam. Ulterior o sa primesti un mail pe acea adresa cu un key de verificare prezent sub forma unui link (presupun) pe care dai click si astfel votul tau se valideaza.

In momentul in care apesi pe formularul de start voting ti se genereaza automat un link cu un key .. asa ca o data ce ai votat nu mai poti sa revii si sa votezi pe altcineva sau sa revii si votezi la o categorie la care nu ai selectat nimic. Ce inseamna asta? eh pai in primul rand intri pe listele cu nominalizari care se gasesc aici .. uita`te prin blogurile de la diferite categorii ... selecteaza pe cine vrei sa votezi si apoi rupe`ti 2-3 minute in care sa votezi si sa faci asta o singura data ... si definitiv.

Sistemul de vot este destul de greoi tocmai pentru a impiedica fraudele ... asa ca daca voi dati dovada de un pic de efort .... concursul poate sa fie relevant.

Despre mine acum ... v`am spus mai sus unde sunt nominalizat ... daca considerati ca merit votul vostru ... va multumesc ca mi`l acordati .... daca nu ...nu e nici o problema ... oricum facem asta pentru amuzamentul reciproc. Dar ideal ar fi sa va exprimati punctul de vedere intr`un mod. Votati pe cine considerati
voi ca merita sa castige ... dar votati. E importanta participarea voastra ~ a cititorilor.

Explicatii despre categoriile la care particip: La cel mai bun blog ... cred ca este evident... *wink*
La categoria blog personal ... iar cred ca nu sunt probleme si se intelege motivul pentru care fac asta. La cel mai aratos .... consider ca modificarile aduse de mine si Kaie la template`ul de blogger usureaza interactivitatea si prezinta numarul optim de facilitati pentru cititor.

La cel mai bun post pe blog particip cu 4 articole : Trilogia " intreaba`l pe nihasa " si " Relevanta Cuvintelor " Aruncati o privire ... mai aruncati si la ceilalti competitori si ... fie ca 2nd best sa castige ( pentru ca ... duh!! eu sunt the best ).

Cam astea fiind spuse ... cititi bloguri ... ganditi`va ... si votati ce v`a placut cel mai mult.

Comentarii

  1. deci tre sa te votam ... da ... berea ? :P

    RăspundețiȘtergere
  2. votam pentru ca suntem iepurasi fabulosi !!!!1111111one

    RăspundețiȘtergere
  3. pai, pai....eu n-am inteles. Votam omul din spatele blogului sau blogul?

    RăspundețiȘtergere
  4. depinde cat de bine cunosti omul din spate ...

    RăspundețiȘtergere
  5. cat se poate as zice mai in gluma mai in serios :)

    RăspundețiȘtergere
  6. De ce te-ai inscris la cel mai bun design?

    RăspundețiȘtergere
  7. Pentru mine design nu inseamna doar grafica ... inseamna si operabilitate .. si chiar mi se pare suficient de functional blogul pentru a participa la design.

    RăspundețiȘtergere
  8. ;) cum spuneam, pacat.....ca nu stii sa-ti faci reclama :P dar n-are importanta...ai niste ;) voturi de la mine... nu conteaza sa castigi, dar tre sa se vada ca ai fane!!! :D

    RăspundețiȘtergere
  9. Te-am votat si io bre. NU mai stiu pe unde, da te-am votat ca imi sunt dragi urechile tale se shoshoi !
    Gigi zis Scoci !

    RăspundețiȘtergere
  10. aaa, te-am votat la cel mai bun post, stii tu care:P

    si mie chiar imi place designul blogului tau :D

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!