Ceva microbistic...

E vorba despre poza asta ( atentie e pornografie si e socant!) : Ultras Steaua in actiune (asa a venit pe mail). Acum imi pun si eu niste intrebari normale ... ca orice dinamovist. E firesc? hhehehe. Va dati seama cat misto se va face pe baza acestei poze. Stelisti din toata lumea uniti`va si faceti ceva in legatura cu asta. Pai astia sunteti mah?

Asta faceti pe la spate? Nah post cu dedicatie pentru toti stelistii care au obiceiul prost sa trimita glumite si joculete cu dinamovisti. Nu sunt ranchiunos si oricum insemnarea asta o sa o trec la categoria what the fuck?! Oamenii reusesc sa ma surprinda de fiecare data prin stupizenia proprilor actiuni.

da ... stiu ... insemnare indoielnica...

Comentarii

  1. Concluzia: doar persoanele inteligente pot fi dinamovisti :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Fotbalul suge bile de măgar diabetic.
    Eşti mai-mult-decât pueril. (aştept un reply de genul 'e blogul meu pun ce vreau').

    Hai Sportu'.

    RăspundețiȘtergere
  3. stelistii si-o sug singuri
    dinamuistii o sug altora
    egalitate?

    RăspundețiȘtergere
  4. OMFG, ne mai miram dc se duce de rapa lumea asta. Inadmisibil, oameni cu coeficient de inteligenta mult "sub nivelul marii". That's groose! Visit my blog: http://tudorh.blogspot.com , ms anticipat si sry. de reclama !

    RăspundețiȘtergere
  5. cel mai probabil e facuta de un dinamovist faza sa-i faca pe stelisti de ca*at....nu cred ca fularul cu steaua a fost uitat acolo din mom ce el e gol pusca....ca dovada inca o data ca prostia intrece orice imaginatie

    RăspundețiȘtergere
  6. Mai "anonimule", sa vede ca esti prost si stelist pe deasupra (de fapt e pleonasm "stelist prost", scuze :D) . Uite-te ce bratzara are tipu' pe mana....si dupa aia sa vorbesti (sau aaa, si aia e pusa intentionat!!!)

    RăspundețiȘtergere
  7. De referinta, dar veche ... de o saptamana :D

    RăspundețiȘtergere
  8. Hai sa ne pastram calmul si sa nu exageram. Orientarea fotbalistica e doar cireasa de pe tort (motiv de caterinca intre prientei) ... fapta in sine e deranjanta.

    RăspundețiȘtergere
  9. lasati echipele si alte alea si vedeti miezul: acest personaj este singur (atit de singur). Poate mai singur decit cel care prin '88 scrisese cu cacat pe peretele interior al budei din 2 Mai "sint singur"

    RăspundețiȘtergere
  10. vaivaivai, cata discriminare... daca poza era cu o stelista, stelisti isi faceau tricou cu ea si dinamovistii se converteau instant :)

    RăspundețiȘtergere
  11. ei, daca tot e cu stelisti, hai s-o punem si p'asta. desi nu e nici pe de parte aproape de poza ta :)

    “ - De ce nu poarta fanii Stelei centura de siguranta cind sint la volan?

    - Ca sa stringa puncte pentru echipa!“

    acu' revenind, mi se pare total penibil ca un dinamovist sa-si ia bratara si fular si sa si-o suga singur doar ca sa faca in ciuda stelistilor...

    Parerea mea :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!