I want a famous face!

Fata lui Brad Pitt ... de ce? Pentru ca sunt un ratat ... errr corectie .... suntem doi ratati frustrati cu impresii de viitoare mari vedete ale Hollywoodului. Faptul ca suntem urati cu spume si nu putem sa futem din cauza asta ... e un mare factor motivational. Asa ca ... ce as putea sa fac? Foarte usor .. sigur in USA se gaseste cineva sa faca un reality mini show despre cum eu vreau sa ma transform peste noapte in Brad Pitt cu marele ajutor al chirurgiei estetice.

What the fuck? E bine macar ca nu ai asteptari prea mari!!!!1111 Adica de la Fugly (fucking ugly) la sexiest man alive ... rofl. Presupun ca voi vedeti asemanarile ... nu ?



Beauty is in the eye of the be(er)holder? Bleah ... Cel mai mult ma deranjeaza dorinta benevola de renuntare la unicitate. Nu pot sa concep dorinta de a vrea sa arati ca nush cine ... Si alta chestie pe care nu o inteleg este incapatanarea de a te imbraca si a arata identic cu toti ceilalti care asculta genul tau muzical sau frecventeaza aceleasi locuri.

Ce vreau sa zic? toti manelistii arata la fel ... sunt vreo 2 - 3 specii mari dar in rest toti sunt pe acolo ... La fel si baietasii de uptown clubs care sunt parca toti xeroxati - aceleasi haine ... accesorii vestimentare ... tunsoare si fata. Paradoxul face ca toti sa aiba si aceeasi atitutudine si expresie a fetei. Sa ma iau si de rockerasii imbracati cu tricourile nush carei formatii? Asemanari exista si acolo ... dar parca nu asa de evidente.

Vedeti? Atitudinea asta de turma nu va ajuta cu nimic ... Ce`l face pe Brad Pitt sexy? in nici un caz doar aspectul fizic. Atitudinea pe care o afisezi mi se pare ca are o pondere mai mare in a reliefa si contura o imagine de sex symbol. Ma rog asta e modul meu de gandire ..


fugly....

Comentarii

  1. bahaha! i-am vazut si eu pe domnii. m-am bucurat la final cand simpatia unuia dintre ei a zis ca tot n-ar da acolo, cu toata chirurgia din lume.

    asemanare? sigur! intre poza de before si cea de after :)

    RăspundețiȘtergere
  2. 'we're young, now we have our new faces. Hollywood, watch out!' - cum sa gandesti asa?!?

    RăspundețiȘtergere
  3. hai mah...mie mi-a fost foarte mila de ei saracii..i mean,i've never seen anything as "fugly" as this before!!god damn it!!nici cu mii si milioane de operatii n-ar arata ca niste oameni...de acord cu tine..ppl these days have lost their uniqueness...too bad:(

    RăspundețiȘtergere
  4. Ma, :D Conteaza fatza nu atitudinea. Eu arat ca draku si nimic nu ma poate face mai frumos :P Poate doar mai "simpatic" ( traducere simpatic= urat
    de treaba ) :D

    RăspundețiȘtergere
  5. evident ....u're right ...da orikm conteaza mult fatza ...e km la fel cum e si cu silicoanele la femei ...mie mi se pare k tot urati au ramas ...parerea mea ...am vzut de cativa ani show-ul asta...mai e si cu pam..>:)

    RăspundețiȘtergere
  6. it's freaky....dar cu toate astea I'd have so much fun watching a show where guys (in....uhm..Romania? all over the world? :D) would want to be as pretty as nihasa.... =)) :D

    RăspundețiȘtergere
  7. deci... nihasa, sa fiu... mincinos sau cinstit???

    mincinos, zici?? bine: uau, ce mijto, semeni cu brad pitt!!!...

    si acum sa fiu cinstit: ai pus 7 poze, shi vad 7 capete de pula!!!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!