Second Sexual Life

Second Life e in voga ... e the cool thing bla bla bla. Nu contest asta ... desi stiu si eu din auzite cate ceva. Aparent poti sa faci ce vrei. Trecand peste intrebarea fireasca: De ce sa simulezi ca iti traiesti viata in fata calculatorului cand poti sa faci asta pe bune in lumea asta mare sexi si primitoare? Nu asta vreau asting acum ... internetul e plin de argumentari si contra argumentari mai rasarite sau nu.

Ce stiu eu de Second Life? Umbla vorba prin targ ca te`ar lasa sa faci tot ce iti trece prin cap. Serios? Chiar si sex? Aparent da! Cica au existat si cazuri de pedofilie (personajul matur al cuiva facea sex cu personajul copil al altcuiva) in joc .... si atunci s`au sesizat producatorii.

Nu o sa comentez alegerea facuta de persoanele respective ( avand practic toata lumea la picioarele tale tu alegi sa faci sex cu niste copii ) dar incep sa ma intreb daca asta nu e un fel de cyber sex 2.0 Oarecum mint!

Singura intrebare pe subiectul acesta este: Daca tot poti sa faci orice in joc .... oare poti sa te si masturbezi? Pe de`o parte se cam pierde tot scopul masturbarii (autosatisfacerea fizica) ... si logica te face sa te intrebi ce persoana bolnava se gaseste in spatele monitorului. Si uite cum incet incet ne intoarce la the good old cyber sex.

Cyber sexul e de fapt o masturbare interactiva ... cu stimulare audio video sau textuala. A inceptu cu linile erotice 8989xxxx ... a continuat ulterior cu chaturile fierbinti .... acum in prezent as baga mana in foc ca e reprezentat de combinatia web cam + chat ... si ca o previziune personala va fi reprezentat in viitorul apropriat de ceva gen second life sex thingy.

Permite`mi sa ma gandesc ca ar putea exista un intreg ritual al masturbarii. As spune ca pana acum vedeam masturbarea ca pe un mod de eliberare hormonala. O inspiratie vizuala neinteractiva (adica un pornache) era suficient cat sa iti realizezi scopul. Nu implica nici un fel de interactivitate din partea ta si nici nu incerca sa inlocuiasca sexul.

Dar mai nou nu pot sa nu ma intreb daca aceasta interactivitate difera ca scop ultim de clasica laba. Eliberare hormonala vs satisfacere psihica? S`ar putea chiar sa inlocuiasca deja prea invechitul sex (in unele cazuri mai speciale) pentru ca in definitiv efortul depus este unul neglijabil comparativ cu the real thing.

E deranjant! Asa ca am si eu o rugaminte! Nu mai cautati "cyber sex" sau "fete care vor sa faca sex pe web cam" pentru ca incalcati flagrant cele 5 reguli ale masturbarii ( Nu nega! Nu exagera! Nu e anormal! Nu e mai buna ca sexul! si Nu te lauda! ) Unde va este dorinta animalica de propagare a proprilor gene?

Sunteti dezgustatori si probabil si cea mai slaba veriga a genomului uman. Comoditatea si lipsa de efort nu a descoperit continente, inventat noi lucruri fabuloase, nu a castigat inimi si nici razboaie.

Comentarii

  1. Gramo recunoaste ca a facut sex in SL. Adica, in fine, un gramo (Ramon Okame) si-a tras-o virtual cu alalalt (George Okame).

    Just for fun. Sau: ca experiment.

    Nici macar n-am intrat din locuri diferite pe net. Eram in aceeasi camera :)

    Gramo a vrut sa vada cum e. A fost amuzat. Din lipsa de timp, plictiseala etc. n-a mai repetat experienta.

    Dar in SL se intampla alte chestii interesante, care nu au legatura cu sexul si nu inlocuiesc neaparat chestii din viata reala.

    Un jam-session virtual cu hyperinstruments, de pilda, nu e un substitut pentru un jam-session real. E altceva.

    RăspundețiȘtergere
  2. trucu mucu. mic. sexxy.

    pai.da.

    tare.

    :)

    RăspundețiȘtergere
  3. tocmai mi-a venit idee de afacere, prostitutie pe second life :D, deschizi un bordel mic, pentru toti care si pe virtual sunt nefututi.

    RăspundețiȘtergere
  4. Dar in SL se fura? au si aia politisti? banuiesc ca da !

    RăspundețiȘtergere
  5. un bordel 2.0 adica ? :P eu cred (sau sper) ca o mare parte din cei care cauta chestiile alea o fac pt amuzament... si sunt absolut convinsi de cele cinci puncte semnate Nihasa.. altii din obisnuinta altii sunt deja plictisiti de sex altii sunt indragostiti de monitor si prefera sa aiba o plastelina acolo care se freaca prin niscaiva locuri decat sa-l priveasca oprit... :P

    RăspundețiȘtergere
  6. O sa fiu putin offtopic.
    Am trecut acum cateva zile prin Creanga, uitasem zilele cand ma uitam dupa tine si le dadeam proastelor poze din Madgearu cu Nihasa, doar ca sa aflu naibii cine pana mea era ala care o facea pe pedofilul cu mine.
    Sincera sa fiu, cand esti absolvent de Creanga, Creanga asta de acum, you need a second life. Am jurat ca nu mai pun piciorul acolo, doamne ce incuiati sunt acum.
    Gata, am fost offtopic destul, ma duc sa ma culc, dupa 24 de ore de nesomn, am o logoree ce poate concura vanzarile la Fornetti.

    RăspundețiȘtergere
  7. toata faza cu pedofil si poze m`a cam pierdut ... poate reformulezi

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!