Gradina Zoologica

Ce poti sa faci cu 0.8 RON student fiind? Cred ca un ziar costa cam atat ... o sticla de apa minerala e minim 1 RON. Daca ai parasit studentia .... poti sa ridici stacheta la 1.5 RON ... adica un ceai langa facultatea mea ... sau doua paini? Ei bine poti sa faci ceva mult mai misto ... sa te duci la zoo.

Dar sa nu faci asta in weekend .... pentru ca e plin de cocalari care se duc la padure. De parcat prin zona cu greu gasesti ... si taxa de intrare in zoo e suficient de mica incat sa iti blestemi zilele de ce dobitoci umbla liberi si nestingheriti pe acolo.

Trecand peste aspectul asta ... poti sa vezi vreo 3 ursi, 2 lei, 3-4 tigrii, 2 lincsi, o puma, un leopard, niste ponei, ceva caprioare si alte animale. Gradina Zoologica nu este prea bogata in exponate dar merita o plimbare la cateva luni.

Mai jos pun niste poze (click read more) facute prin zoo ... sunt relativ oke ... avand in vedere ca a trebuit sa fotografiez prin grilaje si plase de fier. Multumita zoomului (12x) plasele nu apar in poze decat ca niste aberatii optice. Oricum ... daca vrei sa vezi mai bine ... increde`te in ochii tai si du`te la gradina zoologica.


Comentarii

  1. e deprimantla zoo... toate animalele alea inghesuite, ca vai de lume...

    RăspundețiȘtergere
  2. ai inceput sa scrii mai mult de cand ai adsense :))) keep it up .

    bun postul

    RăspundețiȘtergere
  3. Dragut contrastul intre semnul ala si tu cu "ditamai" camera :)

    RăspundețiȘtergere
  4. wow ... spam bagat manual ... omfg ... cata lipsa de preocupare.

    RăspundețiȘtergere
  5. Are dreptate jen. Plus ca miroase a fecale de animale. Mai degaba te duci si faci poze in parnaie. Aia sunt mai veseli

    RăspundețiȘtergere
  6. ce super cute sunt animalele :X:X:X nihasa nu te superi dak iau shi eu pozele sa le admir nu?

    RăspundețiȘtergere
  7. Andrei mi-a luat vorba din gură... deşi, ultima oară când am fost eu la zoo, parcă era posibil fotografiatul contra cost... :D.

    RăspundețiȘtergere
  8. sunt cele mai tari animale vazute vreodata este suuupeer frumos

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!