i go mobile and shit

Dependent de internet sau pur si simplu lipsa de preocupare .... am activat mobile internet prepaid de la vodafone ... sa ma dau si eu pe net de pe mobil. Nu prea imi este clar cum tarifeaza vodafoneul ... ca mi se pare ca imi ia mai mult de 1cent pe 10KB ... dar hai sa zicem ca nici nu ma baga la sapa de lemn. Ce am observat in cele cateva zile de gprs?

Gmail are o aplicatie pentru mobile de nota 10 .... pur si simplu am ramas incantat de usurinta cu care pot sa imi verific mailul periodic.

Opera mini este un browser genial .. fata de browserul original al telefonului .... asta e un fel de firefox 2 fata de ie6.

In acelasi mod .... Google Reader ... isi face treaba binisor ... desi e deranjant ca nu`mi vede categoriile in care am impartit feedurile ... dar pe ansamblu e functional programul.


Yahoo Messenger - varianta web based suge rau de tot ... m`am logat si am stat vreo 2 minute si apoi am iesit ... si acasa aflu ca am fost online tot timpul cu BRB (kind of weird pentru ca desi eram online ... mesajele primite mi`au venit tot ca offlineuri). Am mai incercat si mig33 dar nu prea mi`a placut. Destul de dificil de folosit... dar oricum mai practic fata de instant messengerul telefonului (pe care nici acum nu l`am reusit sa il fac sa mearga ... thank you sony ericsson)

Alta observatie o am la adresa oamenilor care scriu cu diacritice ... bleah! telefonul nu stie ce sunt alea diacritice. Destul de dificil si enervant de citit un text cu diacriticie. Nu e imposibil dar este un efort in plus.

Fiind mai nou in toata chestia asta cu mobile internet ... intreb si eu ce aplicatii se mai gasesc pentru telefonul meu (sony ericsson w810i)? Sau ce aplicatii in general ... nu neaparat care sa aiba legatura cu internetul. Stiu ca as vrea sa gasesc un pdf reader java based ... si un alt player video mai potent decat cel origianl de la SE.

Help?

Comentarii

  1. pentru feed-uri ai http://www.google.com/reader/m/subscriptions

    subscriptions, ca foldere, stiu :), nu le arata, sper sa nu fi comentat inutil :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Vodafone ia pielea de pe tine...
    "pe vremea mea" era 2 centi/10KB

    Acum am orange şi plătesc $1.2/MB (nu ştiu exact cât vine acum în €) dar oricum e mult mai ieftin decât la vodafone :-)

    În Opera Mini nu vezi diacriticele din cauză că ai pus Font-Size Small. Dacă laşi Font-Size Medium se va folosi fontul telefonului care sunt absolut sigur că are diacritice :-). Când pui Font-Size Small foloseşte un font care e "inclus" în browser.

    Altă aplicaţie care o folosesc eu e jMirc (jmirc.sf.net), care nu cred ca mai are nevoie de o prezentare.

    Instant Messaging de la telefon e ceva complet diferit de "definiţia" IM-ului pe care o ştim noi. Este ceva "network based" care merge pe reţeaua de telefonie mobilă, deci reţeaua mobilă trebuie să ofere acest serviciu care include şi "prezenţă online" - adică să vezi dacă gigi kent este sau nu online.

    Player Video nu cred că ai să găseşti.

    Enjoy your mobile experience! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Aplicatiile serioase pentru mobil le-ai cam acoperit: gmail mobile, im. Poti incerca si urbee, tinytwitter(daca stai pe twitter). Programelele de la http://www.ghidmobil.com ar trebui sa iti mearga, de asemenea.
    Ce mai e de recomandat? - poate gcalsync pentru a sincroniza google calendar <-> cu calendarul mobilului.
    In rest mobilul meu e pentru jocuri sau ascultat audio books. Pentru jocuri recomandarile mele sunt pe http://www.mobicritic.com.

    Sper sa iti fie de folos :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Vezi ca e pe softpedia ditamai threadu' despre ericssonu' tau. Gasesti cam tot ce vrei, cred.

    RăspundețiȘtergere
  5. chiar aveai nevoie de serviciul asta... sa ajungi sa consumi din plictiseala, e naspa frate...

    RăspundețiȘtergere
  6. its called dead time ... sa nu dramatizam inutil

    RăspundețiȘtergere
  7. aplicatii java pt mobil mai gasesti pe www.mfun.ro.

    RăspundețiȘtergere
  8. Multe softuri pentru mobile poti gasi la aceasta adresa : http://www.freewarepocketpc.net/

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!