Intreaba`l pe nihasa CINCI

De cand n`am mai scris ceva la rubrica asta am trecut si la ora de vara ... am schimbat si 2-3 anotimpuri pe niste perioade scurte ... si asa am ajuns sa am restanta pe martie. Panicasem nitel ca nu`mi iesea ceva la socoteala. Cu inima luptand in piept ca un mic spartan (ca tot veni vorba .... episodul parodie la 300 din South Park ... is not funny) m`am inhamat la citit searchuri.

Voi incepe cu un pic de liniste .... ramas fara cuvinte ma minunez la cel mai inedit search din luna martie - al 3lea ochi vedere astrala - aparent google zice ca eu si doar eu detin raspunsul .. dar pentru binele umanitatii voi pastra secretul cu strasnicie

Prima categorie este : Ikea - do it yourself!

cum sa construiesti un vibrator - aici sunt doua variante .... ori politehnistele au dat de internet ... ori pentru cineva ....gama de vibratoare conventionale comercializate de orice sex shop ... nu sunt satisfacatoare. Imi dau seama ca poate sa fie vorba de un vibrator industrial (ca deh sunt pe profil) dar parca e mai amuzant sa privesti totul prin prisma sexului.

tehnologia obtinerii smantanii - parca laptele batut se transforma in smantana ... un fel de cenusareasa lactatelor!

#2 Intrebari existentiale

ce fac animalele salbatice primavara - ies la gratar pe la Cernica ... unele ajung si la munte unde o pun de un gratarel si o berica in nu stiu ce poienita. Iti dai seama pe unde au trecut dupa pet-uri de bere si distrugeri inutile.

cum determini sexul unui crocodil - il intrebi ce vrea sa fie dupa moarte .... geamantan sau geanta.

de ce zic barbatii "pula mea" - marketing viral ... parerea mea.

#3 Mistere sexuale

ceva pentru o ejaculare mai grea - probleme cu presiunea la robinet dorele? Ma intreb cat de slabut e jetul .... de ajungi sa cauti asa ceva pe net. Primul lucru care mi`a venit in cap a fost sa ii zic " incearca niste plumb " dar acum imi dau seama ca poate sa fie o problema destul de serioasa o ejaculare molcoma. Pai tu esti om de piu piu sau de juuuu juuuuu ?

i-am bagat degetul in vagin si a intrat .. virgina - sa mori tu ca a intrat? Al dracu mister avem aici.

daca imi fac laba mai sunt virgin? - cam da ... dar macar esti un virgin fericit! Ai descoperit laba .... scuze ... masturbarea.

poti ramane insarcinata daca te exciti prin haine? - nu chiar .. dar exista riscul sa faci o complicatie si sa ramai toanta cand dai searchul asta pe google. Mare grija ... ca de prostie nu scapi printr`un avort.

vine sperma cind ai pula mica? - bai vine ... teoretic chiar vine ... practic vine doar la autostimulare... ca unde nu e ... nici Dumnezeu nu cere.

poti sa ramai insarcinata daca doar simulezi actul sexual? - daca si baiatul simuleaza o ejaculare in vagin ... da! sunt sanse sa ramai insarcinata. Si asa doar pentru dosar ... sexul nu se face ca in filmele erotice unde nu exista penetrare ... in caz ca aveai nelamuriri.

cum sa ma las de laba ? - creeaza dependenta? Hmmmm asta explica multe. Poti sa incerci sa faci sex ... sau pur si simplu sa te lasi de laba ... nu cred ca va veni dealerul de laba de la colt sa iti dea niste maini de ajutor gratuite. Teoretic e usor ...

ce se intampla cu sperma la sexul anal? - Ofteaza si e dezamagita ca`n gluma aia: "Spermatozoizii inotau fromos in spatele spermatozoidului sef. La un momentdat sefu` se opreste si zbiara: Tradare ... am fost dati in gat!"

cum sa imbraci corect un prezervativ - dupa vopsitul oualor urmeaza costumarea ansamblului sau ce?

de ce se face sex cu pula - cunosti tu o alternativa mai buna? Pana acum nu mi`am pus intrebarea asta cu "voce tare" pentru ca am crezut ca or sa ma ia diversi la misto ca sunt dobitoc... Dar gheata fiind sparta ... intreb si eu la randul meu " pana la ce varsta poti traii fara creier? "

poti sa te inbolnavesti daca te masturbezi - evident .... iti transmiti singur boli sexuale ... sau chiar poti sa orbesti din cate se zvonea cand eram eu mic.

mi-a ramas prezervativu in vagin cum fac pt al scoate - daca nici cu manuta si nici la prima urinare nu iese sau nu reusesti sa il scoti ... ar trebui sa te duci la un doctor ceva.

ovulele pot fi folosite de virgine/? - pe post de decoratiuni? Desigur! La altceva nu vad la ce ai putea sa le folosesti ... fara sa fii incercat ceva mai mult.

#4 Cautarile lui Scooby Doo

ce trebuie sa gaseasca un baiat la o fata - .... aaaa.... stati ca stiu raspunsul ... eeeh oooo aaaaa ... (dupa minute bune de gandire) ....punctul G??!!??

caut o fata intre ani 12-14 ani dar sa vrea sa-mi vada pula - e atractie turistica sau ce? ... maine poimanine o sa vrei sa isi faca si poze cu ea. Pedofilii naibi ... incompetenti care nu reusesc sa impresioneze o fata de varsta lor.

ce fac sexologii in pat? - ...hmmm wild guess .... oare .... sex?

sa futi o fata in cur e normal? vreau si video imagini - Presupunand ca nu iti dai seama daca este normal sau nu ... dar vrei poze si filme .... hmmmm ... What does this make of you? little freak!

#5 Singuratatea apasatoare

integrarea in grupul fetelor care isi cauta o cea mai buna prietena pe internet - wow ... exista un grup de fete care isi cauta cea mai buna prietena pe net ... that is so fucking cute but it is wrong.

va rog am 18 ani si nu stiu cum se face sexul filmulete cu sex - am mai spus`o si ma repet ... nu e foarte greu ... e un fel de puzzle. Ce ai tu acolo jos se potriveste cu ce are ea acolo jos. Taaadaaaa! Bingo!

pizde serioase 45-50 ani dornice de barbat serios 50 ani - apoi da ... bine ca nu ai zis barbat serios de 50 ani cauta pizde intelectuale 45- 50 ani .......

sex cu eu - e greu sa fii singur ...

#6 Respir deci exist

formula matematica procentaj - regula de trei simpla ... of of ... cat de tragic. X reprezinta 100% .... Y reprezinta cat la suta? Hmmm (100 * Y)/X. Wow!

nu pot spune te iubesc - dar macar poti sa`l scrijelesti.

ai voie sa faci sex la 35 saptamini - eu stiam ca 6 luni dupa ce ai nascut nu ai voie sa faci sex ... nu de aproape 9 luni. Ma rog ... chiar nu sunt pe subiectul meu aici ... sper sa gasesti raspuns in alta parte.

cum sa fac sa am parul egal ca lam tuns - astepti sa creasca si nu ti`l mai tunzi singur/a.

invata sa saruti fete tutorial video - Am gasit doar scris aici - Cred ca e cam greu sa inveti sa saruti cu un tutorial video. Un sarut oke de inceput nu este unul in care cineva poate sa iti filmeze miscarile limbii. Ce vrei tu (heavy exterior tongue action) nu e un sarut .. este un statement: " lets fuck".

sex sex sex sex sex sex sex sex sex fete - asta e un fel de ... daca prima oara o fata zice nu ... e de fapt da .... a2a oara la fel .... a 3a oara la fel ... a 4a oara e un poate ... a5a oara poate spre nu ... si abia a 6a oara e nu?

imi place sa fac laba - yeah its ur slice of heaven

incotro ma indrept? - aparent spre blogul meu *egal paranteza paranteza*

#7 De la voi pentru mine ....

vreau la intreaba-l pe nihasa - ai ajuns :)

cum se citeste nihasa - cum se scrie ... si cu grija ca nu e nihasha ... e nihasa.

vreau sa-mi incep viata sexuala cu nihasa - .... si eu.

nihasa vreau copii cu tine!!!11111 - orice ai auzit ... nu las blogul asta mostenire!

eu il iubesc pe nihasa dar el ma ignora . -

Si asta a fost pentru luna martie .... Poate aprilie o sa fie mai bogata in evenimente.
De scos ochii pe greseli gramaticale ... puteti sa o faceti linistiti ... de citit a 2a oara nu il citesc acum ... poate mai incolo cand am timp si rabdare.

Comentarii

  1. Nu mai pot, am murit de ras....:)

    RăspundețiȘtergere
  2. mi-a ramas prezervativu in vagin cum fac pt al scoate - daca nici cu manuta si nici la prima urinare nu iese sau nu reusesti sa il scoti ... ar trebui sa te duci la un doctor ceva.

    Tu esti amuzant asa... dar ai lipsit la orele de anatomie :P La noi nu e ca la voi.

    RăspundețiȘtergere
  3. prin contractii repetate gen urinare se poate impinge suficient de mult incat sa il apuci cu un degetel ... so ive been told.

    RăspundețiȘtergere
  4. inca un "intreaba-l pe nihasa" reusit :))) imi place ca imbini ironia cu raspunsurile serioase si in principiu corecte si bine "documentate" ;))
    Insa aici nu am inteles comentariul:
    ovulele pot fi folosite de virgine/? - pe post de decoratiuni? Desigur! La altceva nu vad la ce ai putea sa le folosesti ... fara sa fii incercat ceva mai mult.

    Ovulele sunt ca niste supozitoare ca sa zic asa, insa pt vagin. Si probabil k tipa fiind virgina si avand o afectiune (nu e neaparat o bts) se intreba daca poate folosi asa ceva... Destul de legitima intrebarea ma gandesc eu... nu? :-?

    RăspundețiȘtergere
  5. my bad ... eu ma gandeam la celulele sexuale produse de ovare.

    RăspundețiȘtergere
  6. Am ras cu lacrimi, bravo, super super! :))

    RăspundețiȘtergere
  7. aia cu crocodilu e genialaaaaaaaa. :))

    RăspundețiȘtergere
  8. eu am o singura intrebare..oamenii astia chiar respira???ma crucesc de fiecare data cand citesc fazele astea..jeeze..aa,ar mai putea exista explicatii pentru tipa care voia sa construiasca un vibrator:ori n-avea bani sa-si ia the real thing,ori ii era rusine sa intre intr-un sex-shop..anyway,prea tare treaba cu crocodilul=))))you're killin' me!!

    RăspundețiȘtergere
  9. mam ce prosti ma cum cica cum sa fac sex aaaa la dracu o faci pur si simplu mergi la tarfe k te invata ele hahahah ce prosti mor de ras

    RăspundețiȘtergere
  10. pur si simplu is talambi astia sa mor yo de pe ce planeta or picat nu se stie poate or iesit din vreo gaura neagra ... sau is dea dreptul cretini idioti sau intr-un cuvant retardati creierul are nevoie de oxigen asti creca nu respira ii greu da pana la urma o sa invete intr-un tarziu !!! dar sa privim partea plina a paharului e bine sa mai dai de din astia ca noah razi de mori cum se zice ! :))

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!