intrebare intrebatoare

M`am uitat si eu la stiri zilele astea si mare greseala am facut. Acum am ajuns sa imi pun intrebari de bun simt. Parca sunt singurul om rezonabil ramas in viata. Sau poate ceilalti nu sunt interesati ... in orice caz sunt fericiti in ignoranta. Primul lucru care ma intreb de unde dracu vine senzatia asta ca intotdeauna tu si doar tu (respectiv eu si doar eu) ai dreptate? Dificil sa luminezi pe cineva mai ales cand ai dreptate si argumentele solide de partea ta.

Urmatoarea intrebare este: De ce sa muncesti pana la epuizare 15-17 ore pe zi ... lucru care intr`un final iti curma si viata fizica sa zic asa? Bani? - ii faci dar nu ai cum sa`i cheltuiesti. Faima? what the fuck? Intotdeauna o sa fie Ernst&Young nu Ernst&Young&Vasilica. E ilogic sa actionezi asa ... si cu toate astea s`a intamplat. Aparent e o tragedie. Pentru familie si prieteni este indiscutabil. Pentru simulatorii de comapasiune de la teve si de pe net ... nu cred.

De ce naiba nu mai vin extraterestrii? Nu tu ozn ... nu tu nimic. Parca s`au plictisit de noi. Probabil ca intre timp s`au apucat de blogat and stuff. Eh ... lasa ca pana la urma trebuie multumim si cu o sfera incandescenta filmata de un amator. Bre ma lesi? La ce progrese tehologice am tot facut ... tot de cacat sunt pozele si filmele. Slabut rau capitolul asta cu ozeneuri and shit.

Am fost azi la o dezbatere despre e-pr si bloguri. Amuzant ... cu ceva informatii eronate ... dar pe ansamblu a meritat 2 ore din viata. Cu aceasta ocazie am intrat si in blocul OTV`ist sau DDTv`ist ... m`am simtit pentru 14 secunde senzational si in direct. A trecut repede. S`a vorbit mai mult despre politica si new media ... adica online and stuff. Base si Hilary va iubim!

M`am autoanalizat nitel si am constatat ca dureaza cam 30-35 minute excitarea initiala. Explic acum. Dezbaterea in cauza era pentru studentele de la comunicare. Eu sunt
student la constructii . Pentru jumatate de ora toate mi se pareau super dragute si fuckable. Dupa jumatate de ora procentajul a scazut drastic. M`am adaptat.

Cum frate sa faci astfel de reclama tv? La Sapte+ si Cancan? Adica cineva chiar isi ia bani de pe urma lor? Hmmm incep sa cred incet incet ca si eu as putea sa fac marketing. Si asa de final Online Tv is the shit. Atat de multe programe gratuite cu sute de posturi tv.

Incepe sa fie deranjant ca dintr`un quick surf sa prind 2 titluri de gen " Poltergheist Ardelenesc " si " Celebrul doctor bla bla vindeca boli incurabile" ... parca preferam un sfarc ceva la 23:30. Anyway ... good night ... good fight.

Comentarii

  1. deci unora le place intr-atat munca, incat o fac non stop. sunt multi, care probabil compenseaza pe cei mai multi care nu muncesc cat trebuie.
    dar cu studentele ce s-a intamplat dupa juma de ora? au deschis gura?

    RăspundețiȘtergere
  2. nu prea cred ca ai fi signgura persoana rezonabila ramasa p'aci.nu cred pt ca si eu ma simt una si oricum "rezonabilitatea" ta nu stiu cat se potriveste cu a mea sau cu unei alte persoane.socant este comentariul unei doamne in 335 ieri "saraca fata a murit cu demnitate"...excuse me?

    RăspundețiȘtergere
  3. E trist ce s-a intamplat....dar cine ii pune?! Sa munceasca X ore pe zi...sa uite de ei ca oameni...De-asta au venit marile corporatii in Ro...mana ieftina de lucru, oameni dispusi sa munceasca pana la epuizare... Poate totusi foloseste la ceva ce s-a intamplat..mai deschid si ceilalti ochii... desi nu cred :-|

    RăspundețiȘtergere
  4. tot despre the workaholic lady comentez si io... Nu inteleg de ce au batut moneda in halul asta pe cazul tipei si au condamnat asa rau multinationalele de genul ernst&young. Nu o obliga nimeni pe tipa sa munceasca atata, sa accepte toate proiectele, sa nu isi ia deloc liber in conditiile in care are dreptul la concediu (si nu cred ca i-a refuzat careva dreptul acesta) etc. Iar faptul ca ar fi murit pt ca nu ar fi avut timp sa manance e o aberatie... Nimeni nu munceste asa mult. Iar daca o face e o problema psihica. 99% ca tipa suferea de anorexie si ar fi avut nevoie de tratament psihiatric.
    In alta ordine de idei... still waitin 4 those aliens, huh? :P

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!