Vand pat

Saptamana asta intram in redecorare ... repozitionare si curatenie. Dormitorul din crib (vai cat sufar) intra intr`o schimbare de atitudine si stil. Cu mari greutati s`a ales mobilierul potrivit ... si probabil ca vor veni greutati mai mari in pozitionarea lui in cei 10-11m patrati (la a 2a pentru cititorii mei fani Domnu` problema). Anuntul de vanzare a actualului mobilier suna cam asa :

140x200+ anexa. posibilitati sporite de tuning. performante sexuale de invidiat. relaxare ca la mama acasa. culoare neglijabila. sonorizare de ultima generatie. pret atractiv.

Problematica treaba asta cu schimbarea mobilierului. Probabil cel mai mare impediment a fost spatiului util de care dispun. Eu sunt singurul din lumea asta care are dormitor de 11.5 m la a2a? Aparent da. Unde e vointa e si succes sau invers? .... Oricum cu chiu cu vai am reusit sa gasesc ceva care merge strecurat in spatiu asta. Am gasit am luat si e adorabil ca mine.

Footnote: No Ikea.

Comentarii

  1. hihi..ai ceva cu ikea ? sau nu iti place sa-ti mesteresti tu ?

    RăspundețiȘtergere
  2. N`am gasit ceva care sa arate bine si sa fie si trainic.

    De platit am platit doar transportul ... si nu ma durea mana sa mai dau 20lei pentru ansamblare ... asa ca sper ca ti`am raspuns la intrebare.

    RăspundețiȘtergere
  3. "sonorizare de ultima generatie. "

    adica scartaie?:P

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!