Boob job

Tocmai am vazut 2 episoade dintr`o emisiune de pe itv-2 : " Too much too young" in care se vorbea despre tendinta adolescentilor din uk de a se maturiza prea repede. A fost vorba despre sex si marirea sanilor. Despre sex stiam eu ca adolescentii englezi sunt cam prea precoce ... dar marirea sanilor cand nici nu ai 18 ani?

Hai las`o naibii de treaba ... ce tzatze vrei sa ai la 14-15 ani? Adica imi imaginez ca ai vrea macar sa astepti sa vezi daca mai cresc ele de buna voie si nesilite de nimeni. Cum naiba sa imi vorbeasca ea ca este matura si asta isi doreste cu adevarat si ar avea mai multa incredere in ea cand tine in brate o perna si in spate se vad niste papusi? perne? roz. Ahaaa... maturitatea lu` peste.

Nici chestia cu sexul la 12 ani nu prea am inteles`o eu foarte bine. Nu cred ca stiam ce e aia masturbare si cam ce ar trebui sa se intample in timpul ei ... la 12 ani ... daramite sa fac sex. Impresionant a fost momentul cu fata de 14 ani cu copil de cateva luni! Na! Ti`ai futut adolescenta la propriu.

Tot de la emisiunea aia am aflat ca poti sa iti faci chirurgie estetica fara sa ai 18 ani ... in Belgia. Povestea una cum ca la 16 ani s`a dus acolo si si`a facut ... ca ce rost mai avea sa stea 2 ani pana cand era legal si in uk. What the fuck? lipsa sanilor la 16 ani e o problema chiar asa de mare? Chiar nu mai exista nici o sansa sa creasca?

Printr`o coincidenta extrema toate astea cu tzatze mai mari erau blonde ... la fel cum toate alea care si`o trageau de la 11-12 ani erau brunete vopsite blonde. Nu elaborez mai mult.

M`am plictisit sa vorbesc despre decadenta fizica si spirituala a noii generatii ...

Oricum ... nu cred ca suntem in urma asa de mult fata de anglia. Denisa din motru .... te iubim si ca tine vrem sa fim.

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!