Brasovul este anti fumat

Am aflat pe bloguri azi cum ca Brasovul ar renunta la fumat (pentru 3) incepand cu ziua de astazi. O initiativa cat se poate de nobila ar zice unii nefumatori ... Eu sunt vizibil iritat de toate initiativele de gen. Posibil si din cauza ca sunt fumator. Deh asa s`ar explica multe. Dar chiar nu var rostul unei astfel de campanii facute asa ... sa fie.

E penibil sa scoti un clip ca acesta prin care sa ma convingi sa nu fumez 3 .. tz zile. Zic asta si din cauza ca acum vreo 2 zile am gasit site`ul asta: nowlookwhatyoudid.com - un excelent manifest impotriva fumatului si aruncatului de chistoace aprise in padure precum si aruncarii de gunoaie.

Toata chestia asta s`a facut cu ajutorul a doua filmulete geniale. Fara nush ce aberatii care dau bine asa in scris. Mai jos am pus si filmuletul cu fumatul .... dar pentru o rezolutie si o calitate mai buna recomand filmuletele in format quick time de pe site.


Comentarii

  1. In Liban exista cel putin o banca specializata in oferirea de credite pentru nose jobs, iar zona aia e campioana mondiala la cate se fac. Arabii sunt disperati dupa nasuri europene... Alta nebunie.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am scris si eu un articol despre asta la mine, te-am taguit nihasa :D

    RăspundețiȘtergere
  3. ne lasm pe dreacu de fumat.
    fok it...

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!