FIA GT - Bucharest Ring (e cu poze)

Duminica am purces si eu ca tot poporu sa vad titiuri zgomotoase in jurul Casei Poporului. Tribunele s`au umplut ca prin minune dupa anuntul " Intrare Gratuita ". Nu cred ca s`a suparat nimeni ca ... poporul a putut sa vada si el o cursa. Stand sa ma gandesc bine ... imi dau seama ca e posibil ca bisnitarul de la intrare cu " Vand Bilete" sa se fi suparat. Lasa bre ca macar au primit si ei ceva pentru 5-6 zile de trafic blocat in zona.

Asa la o prima senzatie ... pot spune ca circuitul mi s`a parut cam scurt. Avantajul acestui fapt e ca tot timpul iti trecea o masina prin fata. Dezavantajul evident esta ca nu sunt cele mai silentioase masini posibile... asa ca o eventuala conversatie telefonica trebuia amanata. Alta problema cu lungimea si forma traseului ar fi ca nu prea sunt multe posibilitati de a depasi.

Noroc cu ploaia asta ca a oferit un spectacol de derapari acrosaje si izbituri. Sa nu va ganditi ca au fost exagerate ... suficient pentru incantarea spectatorilor umeziti. Pe primul loc a iesit un Maseratti cu numarul 11 urmat apoi de un Lamborghini cu numarul 7 si pe locul trei alt Maserati de data asta cu numarul 2.

Mai jos am pus niste fotografii .. aruncati o privire pentru ca o sa ii vedeti si pe cei 3 de pe podium.

For the record ... eu am tinut cu Lamborghiniurile ... (wuv and kisses)


Comentarii

  1. Ooooooo, Nihasa, chiar iti multumim pentru poze! :)

    Eu nu am apucat sa vad nici macar reportajele tv (vineri-duminica) despre curse, daramite sa aflu ca duminica intrarea era libera.
    [are legatura cu venirea lui Base ieri, la eveniment? sau organizatorii si-au spalat "pacatul" de a fi suprapus competitia cu bunatate de referendum de au lasat intrarea libera? am auzit ca ar fi fost criticati pt ziua de sambata]

    Imi pare rau ca n-am fost. Eh, poate data viitoare :)).

    RăspundețiȘtergere
  2. nu sunt singura in love with lamborghini \:D/ ..si ce frumos scoteau flacari pe teava de esapament 8->

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!