Sex in Vama Veche

Zilele astea (ultimile 2) sunt bombardat cu tot felul de disperati care cauta pe net ceva sex de vama veche. Sa fie oare Vama Veche bastionul sexului neprihanit si de calitate? O intrebare la care nu am raspuns. Observ doar ca vama e in topul cautarilor bazate pe sex la mare. Trebuia sa ma astept la asta. Vama reprezinta pentru tineretul tembel un loc feeric cu multa bautura .... muzica proasta si fete dispuse sa o faca cu orice terchea berchea.

Chiar nimeni nu se mai duce in vama sa se distreze cu prietenii? Sau intre timp distractia s`a schimbat in bautura si futut? Aparent in voga este sexul oral in vama veche .... multi spera sa gaseasca asta in vama. Si uite cum ajungem la o idee bine intiparita in (sub)constientul multora: E mai usor sa abuzezi oral (sa zicem) de o fata care este beata. Care fete se imbata cu precadere? Hmmm rockeritele si punkistele. Deductia logica care se face in cap este: vama-rockerite/punkiste-bete= sex oral. What the fuck?

Asa ca oarecum nu sunt surprins ca se cauta in draci filmulete cu telefonul mobil infatisand ceva actiune din vama. Ce nu inteleg eu e cine naiba are chef de sex la 4-5 grade si cu capul vajaind. Sexul asta cu ambii parteneri drojdie ... nu l`am inteles niciodata. Cum sa ai chef de zdruncinatura cand tu daca inchizi ochii 10 secunde se invarte camera cu tine.

In alta ordine de idei .. vama este inca un loc cool in care sa faci primii pasi in ce priveste sexul. Generatii intregi de virgine cred ca au spalat plaja cu sangele lor. Yay ... asa atmosfera mirifica mai rar vezi. Dar nu e vorba de atmosfera. E vorba de libertatea pe care ti`o ofera. Acasa orice actiune fiind reglementata de parintii ... vama este privita ca un loc de libertate suprema. Din pacate multi inteleg prin libertate suprea excese de tot felul.

Sa exista niste bun simt domne`

Comentarii

  1. Circula un filmulet, cam sinistru, cu un el si-o ea pissed, inconjurati de gloata...era chiar pe youtube...

    RăspundețiȘtergere
  2. niciodata nu mi'a placut in vama, consider ca e un loc unde gasesc numai jegosi pe mentru patrat, asa ca ma abtin

    RăspundețiȘtergere
  3. haha, nu watersports...pissed as in hammered. Oricum, cat se poate de trist...rumanii nu prea stiu sa faca prOn, cu atat mai putin beti, si in Vama.

    RăspundețiȘtergere
  4. nihasa, i feel you - si pe site-ul oricum ajung multi disperati care cauta dezmat in vama veche pe google si gasesc un articol vechi de pe vremea cand oricum.ro se voia a fi revista online :D

    wtf, dudes - am vazut aia cu sexul oral - ok, trecem peste :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!