Un Ninja la iarba verde

Iete ca a trecut si ziua barbatului. Cineva m`a atentionat ca Wash and Go go face misto de aceasta sarbatoare duhnind a testosteron. Sloganul era cam asa: Normal ca aveti nevoie de o zi a barbatului daca raspunzi in public la "Pisoi". Adica hahahahhah v`a dat peste bot un sampon. Ce am facut eu de ziua barbatului? Un gratar cu niste prieteni. Relaxant. Vreme Frumoasa. Am tras si o poza la Kawasaki Ninja`ul unei prietene.

Poza o pun mai jos (click read more) si o sa ma fac ca ploua si ca poza nu este stricata iremediabil de cutia de bere de pe jos (care nici macar nu era a noastra). Acum mi`am adus aminte ca trebuia sa trimit si eu poza pentru tabloul de bloggeri si pentru desktop de blogger. Stramb un pic din nas ca iar lasam impresia de comunitate elitistica si mai ales inchisa. Dar ma supun si probabil ca voi trimite o poza ... si un screenshot cand imi voi curata desktopul de miliardele de fisiere prezente.

Comentarii

  1. anca ?! ;;)

    Adica cam ea e singura care are jucaria aia ...

    RăspundețiȘtergere
  2. M-a pus naibii sa dau click pe reclama ta de la `gugal` :)) de la postul asta. trebuie ascultata :D

    RăspundețiȘtergere
  3. ei, si daca nu ar fi reclama de la wash&go facuta tot de cei care o fac si pe cea de la bergenbier...

    RăspundețiȘtergere
  4. Da, a mea e. Eu am trecut prin cele mai mari chinuri cu moto de viteza pe coclauri rugandu-ma la toti zeii si prietenii imaginari, iar asta micu' se rupe in figuri cu poze pe blog :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!