Bucuria violului in grup

E ceva ce nu inteleg ... si anume ideea asta bine intiparita in capusor ca daca nu abuzezi sexual de vecin automat nu are cum sa iti fie tie bine. E un sat mic in care fiecare are cam acelasi rol marunt si neinteresant in buna desfasurare a existentei. Intervine plictiseala. Nevoia de a iesi in fata si de a te proclama un fel de mesia. Cele 15 minute de faima ... mozolite de fluide vaginale. Ete fas.

Dar acum am vorbit doar de actiunea de futut in gura .... care e shpilu` cu violul? Violul vine firesc din mentalitatea : ori esti cu noi ... ori esti impotriva noastra. Nu mai exista bun simt ... open mind sau pur si simplu dorinta de neutralitate. Totul se rezuma acum la o actiune colectiva a satului. Satul a decis ca satisfacerea fanteziilor bolnave este imperativa sa se realizeze acum aici in vazul tuturor.

Potera se organizeaza aproape instantaneu si manata de cavalerul dreptatii si bunului gust (cel din primul paragraf) pleaca in cautarea victimei nebanuitoare. Dupa o haituiala cum se cuvine ... nefericita ajunge in fata "adunarii obstesti" unde este sacrificata pentru bunastarea comunitatii.

Totul e murdar .... penibil si barbar. Si eu stau si ma uit cum totul se desfasoara in fata mea ca un film fara sonor. Sunt prea obosit sa ma mai bat cu morile de vant. Ii las sa isi faca damblaua si in acelasi timp incerc sa ma salvez de viitoarele haituieli si sacrificii. N`as face o victima prea buna cum nici un violator decent n`as reusi sa fiu. Cu toate astea ma urasc ... si ma urasc in liniste. Un singur gand ma linisteste ... maine o sa uit tot pentru ca am decis de mult ca nu voi schimba lumea.

Noapte buna satucul meu. (Mai e ceva dupa [x\-])

Extrapolam totul la ce se intampla in cadrul comunitatiilor online romanesti (cele care imi sunt mie cunoscute) ... si avem o poveste pe cineste ...

Comentarii

  1. O_o te am vazut pe baricade azi

    RăspundețiȘtergere
  2. OFF-TOPIC: Vezi ca azi esti cetatean al "mahalalei blogosferice". Nu-ti dau link, ca am fost alta data baiat rau si nu mai pot face asta. Dar sunt sigur ca esti baiat dejtpt si si o sa gasesti tu.
    P.S. Ai grija ca tre sa o convungi pe Ayra, altfel se numeste corupere de minore !
    :))

    RăspundețiȘtergere
  3. hai ma...de ce te superi? zau, mie nu mi se pare deloc ca trebuie sa vezi lucrurile asa. it is all just fun...marie

    RăspundețiȘtergere
  4. vorbeste cu gogu si o sa`ti dai seama

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!