This is the way babies are born

Am revazut de curand Enemy At The Gates si m`am gandit ca sa le arat astora micii care cauta "filmulete cu o fata si un baiat care fac sex" .... cum arata sexul adevarat. Scena de sex din filmul asta cred ca este de departe cea mai buna pe care am vazut`o in filme. Atat de reala ... atat de pasionala .... pe bune ... nu ce vezi prin filmele hollywoodiene.

Scena asta kicks ass. Asa se face dragoste. Asa se fac copii. Preludiul si lumanarile parfumate sunt doar in capul vostru. Sexul brutal a la filmele porno alta prostie. Chiar te intrebi cum ar trebui astia mici sa invete sa faca sex. Din filme? Sa mori tu. Astea sunt filme de invatat? Ba sunt prea siropoase pana la limita de vomat instat ... ba iti prezinta sexul de performanta. Un fel de sport.

Bleah.

Sunt satul de astfel de penibilitati. Sunt satul si de filmulete amatoricesti de pe net. Toti prezentati o performanta .... replayul unui meci de sex. Nu exista pasiune sau dorinta. Poate carmera transforma sexul in mutantul schiop pe care il vedem.

Dar ma rog ... sa nu mai aberez pe tema asta ... s`a inteles ideea. Secventa din film e mai jos


Rachel Weisz Sex Scene From "enemy At The Gates" - Click here for this week’s top video clips

Comentarii

  1. Hmm... Nice one... Da ar fi loc de ceva improvements: forplay un pic mai lung si mai variat, miscare un pic mai multa si mai "ampla" (eu nu pricep cum poate tipu sa-si dea drumu asa, din 3 miscari)...

    RăspundețiȘtergere
  2. cand iubesti pe cineva ... faci orice pentru persoana aia

    RăspundețiȘtergere
  3. orice orice...da nici asa :|. n-a durat nici 2 minute :D...de-aia ai "noroc" de ejaculare precoce daca el e virgin =))

    RăspundețiȘtergere
  4. intensitatea nu se masoara in timp ... parerea mea

    RăspundețiȘtergere
  5. realist, realist, da' era stalingradu, se grabeau oamenii, erau stresati...desi daca iei in considerare doar secventa asta, seamana cu o situatie gen excursie, chef...

    RăspundețiȘtergere
  6. "Cand dragostea e mare sexu nu mai conteaza" - zicere culeasa din personalul de Marasesti. Si cred ca zice totul, aceasta farama de intelepciune populara.
    :))

    RăspundețiȘtergere
  7. Ma mir ca o fata are de comentat la o asemenea scena.Ce foreplay?...imi pare ca matale nu ai fost indragostita niciodata atat de tare incat dintr-un singur sarut sa simti ca vrei sa mori si sa te topesti in si cu persoana de langa tine..Indeed a very nice scene.

    RăspundețiȘtergere
  8. Vai ce necunoscătoare sunt...Să nu apreciez sexul de 2 minute...:))

    RăspundețiȘtergere
  9. da da da! tin minte scena, mi-a ramas intiparita in minte cateva zile bune dupa ce-am vazut filmul, I agree it's one of the best. :)) se simte dorinta and their horniness. I could think of other examples, da mi-e lene sa-mi solicit memoria acum. :D

    RăspundețiȘtergere
  10. seamănă cu sexul din căminele studențești de acum 10 ani unde 2 o fac și 3-4 se prefac că nu văd/aud ( că azi probabil există mai multă intimitate, poate). acțiunea decurge în felul următor:
    POP!POP-POP-POP! STOP! "bă, mai ai țigări? vezi pe masă!" PPPOP! POP! STOP! "nu le găsesc mă!"

    RăspundețiȘtergere
  11. e destul de greu sa te sincronizezi cu cineva ... daca nu exista pasiune! evident ca in filme astia "trag" multe duble!!! dar oricum in conditiile astea ... mai bine incep sa practic abstinenta! (:

    RăspundețiȘtergere
  12. Intr-adevar,e foarte tare.E intens ce se inatampla acolo: horninees, cum spunea cineva mai sus sau dorinta patimasa i-a zice eu, love, teama, graba...in bune proportii, cat sa se incinga "una mica" de mare exceptie. Revin, din punctul meu de vedere, cuvantele de ordine ar fi "patima", "patimas". Si da, nici the size of the boat sau the motion of the ocean nu cred ca fac o partida de sex sa fie "tare" cum o face multa patima pusa in ea, asa cum e redat intre cei doi in film.
    Cred ca doamnele care se intrebau dezamagite mai sus "doar atat" poate nu au trait momente cu adevarat intense, ca altfel si-ar fi dat dat seama ca da, poate sa tina si cam atat si sa fie memorabil.
    Si ca sa fiu si nitel rau, toata scena aduce tare cu un sex in camin de studenti, cu colegiii in camera, numai ca toata lumea e mult mai curata si nu-s bombardamente. poate doar hormonale.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!