Update de feeduri

O mica rugaminte pentru toti care ma au in feed sau care vor sa ma aiba in feed ..... updateati si voi feedul cu cel furnizat de feedburner. Nu stiu cat o sa mai stea in picioare feedurile de blogger vechi dar pentru a fi on the safe side puteti sa le schimbati de pe acum. Este vorba de acest link care m`ar ajuta teoretic sa imi fac o idee mai buna despre cati ma mai citesc.

Sa ii zicem mandrie personala sau orgoliu ... vreau si eu sa stiu care unde ce ma citeste. Pentru cei care nu au un reader pentru feeduri exista si optiunea de abonare pe mail. Aceasta se gaseste aici si dupa ce vine un mail de verificare ca adresa respectiva este valida or sa inceapa sa vina si notificarile.

De asemenea mai exista si in meniul din stanga o casuta care face exact acelasi lucru.

Pentru cei care sunt deja abonati la mailul de feedblitz exista rugamintea de actualizare cu aceasta facilitate oferita de feedburner. Motivul este unul simplu. Feedburner este mai rapid in trimiterea de notificare pe email. La Feedblitz am observat ca vin mailuri la articole scrise de 2-3 zile.

O abonare este indicata pentru a evita situatiile in care nu scriu cate ceva mai multe zile. Situatii destul de frecvente datorate in special timpului si chefului meu. Cand cele doua nu se aplica exista si special feature`ul in care imi e sila efectiv de a scrie despre un subiect banal sau deja acoperita pe mai multe bloguri.

Cateodata esuez in a imi impune aceasta autofiltrare si mai scot niste penibilitati ordinare ... in cazurile astea rog sa mi se ierte si sa mi se aprinda o lumanare la sectiunea VII in cadrul oricarei biserici/loc de cult.

Pentru cei care nu ma suporta dar tot insista cu lecturarea celor gandite de mine pot sa le ofert doua variante: hate mail sau/sau posibilitatea aprinderii uneia sau mai multe lumanari la alte sectiune in cadrul acelorasi lacase de cult.

Astea fiind zise pe moment astept o conformare. In caz de nerespectare ma voi irita si enerva foarte rau. O sa fac riduri si o sa fiu agresiv fara motiv. Nu vreti un iepuras agresiv ... nu?

Comentarii

  1. http://orderedlist.com/wordpress-plugins/feedburner-plugin/
    plugin care iti redirecteaza automat toate feedurile prin feedburner, si vezi cati te citesc:)
    Enjoy

    RăspundețiȘtergere
  2. Nuuuu .. vrem un iepure adorabil si frumos :)

    RăspundețiȘtergere
  3. arhi .. si asa din amuzament te intreb .... ce legatura am eu cu wordpressul?

    RăspundețiȘtergere
  4. pai are si varianta de blogger. rtfm

    RăspundețiȘtergere
  5. deisugr, ti-am lasat impresia ca eu sunt pe lumea asta ca sa te satisfac. Later Update: NOT!:))

    RăspundețiȘtergere
  6. arhi ... imi esti inutil ... efectiv :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!