Frate hai sa o dam afara

Cunoasteti satisfactia aia cand il ownezi pe un idiot? Efectiv cand cineva ti`o serveste la fileu si pur si simplu trebuie sa i`o dai inapoi peste botic. Cam asa e si cu blogurile astea ... si cu copy pasteul de content. Eu mare clasic in viata (mega lol) am mai fost in trecut victima unor copy pasteuri ... dar nici unul nerusinat ca cel de fata. Ah ca tot mi`am adus aminte ... cel mai tare a fost cand nenea care a copiat integral insemnarea a fost deranjat ca nu aveam diacritice asa ca le`a bagat el cu manuta lui. Cata lipsa de preocupare.

Dar sa revenim la actualul nihasa wanna be. Intai o sa ma iau de site ... apoi de calitatea indoielnica a materiei cenusii .... apoi o sa ma iau efectiv de moaca lui de pe hi5 si in ultimul rand o sa zic ceva si despre prietena lui si performantele sale sexuale. Poate o sa ma iau si de orasul obscur din care este. Cine stie ... sa vad ce dispozitie de sodomizare am.

Intai sa povestesc pe scurt ce s`a intamplat .... mi`a copiat articolul asta : Esti o virgina insarcinata care vrea sa faca sex si nu stie cum? si l`a pus la el pe blog pe adrian2ro.haipa.ro
Poza de mai sus nu e doar dovada plagiaturii cat si dovada prostiei fara limite a autorului.

[modificare ulterioara:] intre timp nenea si`a sters pagina .... eh rusinica ramane impregnata pe pantaloni ..... poate nu trebuia sa il trag de urechi si la el pe pseud site/blog.

Trecand peste designul lipsit de originalitate ... si nevoia abusurda de a imi arata cat este ceasul desi vreo cativa centimetri mai jos este ceasul de windows .... eu o sa ma leg exclusiv de continutul bagat in malaxor fara vreo idee persistenta. De ce ti`ai facut frate blog? sa copiezi? Sa ai blog nu mai este cool ... go buy yourself an iphone or smth.

Vreau sa spun ca titlul blogului m`a amuzat teribil in contextul actual : "Trebuie sa vii in permanenta cu ceva nou". Daca a zis`o filozoful de Gavana e clar ca asa trebuie sa fie. Macar de fura si el ceva nou nu o insemnare de 4 luni.

Astea oricum sunt detalii de finete .... pe care oricum @dr!@n (in traducere libera coada de maimuta dr semnu` exclamarii coada de maimuta n) nu o sa le inteleaga niciodata. Ce e cu adevarat ilar in toata chestia asta e ca omul e atat de dobitoc incat uita sa scoata linkul catre categoria de care vorbesc in articol. Nu trebuie sa fii rocket scientist sa iti dai seama ca nu prea se pupa modul de exprimare cu locul unde este articolul.

Ceva mai strident de atat putea sa fie doar un mare bold la final in care sa spuna cu font de 40 ca l`a furat de undeva. Cum sa fii suparat pe cineva care da dovada de o asa mare dobitocenie? Simplu intri pe penibilitatea aia de blog de 2 ori si dupa toate incercarile de a te convinge sa il votezi in topul loserilor te gandesti ca omul totusi vrea sa faca cariera cu materiale furate.

M`am uitat si eu asa curios prin blogroll sa vad cine e pustiu (am voie sa ii zic asa pentru ca am senzatia ca e abia la liceu) si m`a fixat linkul catre profilul de hi5: adriandragut.hi5.com . Ce nevoie disperata de prieteni trebuie sa atraga punerea linkului catre hi5 in linkroll? Ah am uitat e cool sa faci asta la varsta lui. Ah ca tot veni vorba ... vezi ca la profil ai 219 cm inaltime ... si eu iti garantez ca nu ai atat.

Dar sa revenim la mecla de haifist afisata in poze. Pozele la bustul gol ... sunt deja fumate. La fel ca si cele de suferinta cu privirea constipata. Nici frameurile de cacat puse unor poze nu pot sa te scape de cata dreptate pot sa am. In afara de clasicele poze vreau sa vad daca am ceva intre dinti .... toate pozele pe care ti le faci de unul singur sunt penibile! Mark my word.

Ah si ca tot sunt la capitolul poze ... nevoia de expresivitate a marii iubiri pe care i`o porti prietenei tale pe hi5 este gay. Nobody gives a single fuck si daca ea ar fi fata desteapta s`ar simti prost. Dar ma rog ... probabil sunteti si genul care cred ca emisiunea " Din Dragoste" este misto.

Am zis ca o sa zic ceva si de ea dar imi dau seama ca mila nu trebuie pedepsita.

Eh si uita ca asa am ajuns si la final cu o intrebare care ma tot arde sa o pun: Cat de plafonata e viata ta sexuala daca cand alegi sa vorbesti despre sex copiezi ce a zis altul?

Intrebarea nu este aplicabila in cazul de fata dar sunt asa curios ce s`ar raspunde la ea.

Comentarii

  1. Netul e mare si ii accepta pe toti ! Insa proba timpului ii va matura, asa ca nu iti mai face nervi, ca e pacat de tineretile tale ! ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Frate, asta depaseste mult prea mult limitele bunului simt. Daca spunem ca nu e musai ca oricine sa intre in blogosfera, auzim din diverse surse ca suntem carcotasi. Pai cum sa nu sustii asta, cand vezi bloguri facute pe seama altor bloguri? Sunt mai multe tipuri de copy-paste, insa cel de a da copy-paste in nesimtire si idiotenie e cel mai rusinos.

    RăspundețiȘtergere
  3. Hehe, adauga-l la poze cu cocalari pe gigel.org

    RăspundețiȘtergere
  4. Parerea mea e ca ai pierdut prea mult timp degeaba... :) Sincer, nu cred ca as fi putut scrie atat de mult despre o chestie de acest gen.

    RăspundețiȘtergere
  5. Tu care parte din "Trebuie sa vii in permanenta cu ceva nou" nu ai inteles-o?:)).... omul a adus ceva nou.. ceva ce nu mai fusese scris la el pe blog pana atunci:D... greu la deal cu boii mici... =))

    RăspundețiȘtergere
  6. Cat de plafonata e viata ta sexuala daca cand alegi sa vorbesti despre sex copiezi ce a zis altul?
    cu faza asta la-i ownat de tot...
    oricum tare post-u...

    RăspundețiȘtergere
  7. Un post excelent, nihasa! Mi-ai dat o idee...

    RăspundețiȘtergere
  8. De ce zici ca Pitestiul e un oras obscur? Nu zic ca e grozav, dar crede-ma, nici rau nu e. Ai fost aici , ai stat aici?

    RăspundețiȘtergere
  9. Un post excelent ca s-a pus/coborat la mintea unui semi-retardat?

    RăspundețiȘtergere
  10. ana .. eun fel de yo mamma jokes ... trebuie sa dai la gioale cand omul e la pamant.

    andrei ... ce te face sa crezi ca eu depasesc statutul de semi retardat ? :D

    RăspundețiȘtergere
  11. Unele posturi de pe blog sau de pe forumul cg (si nu e vorba de cool girl ci de celalalt cg)

    RăspundețiȘtergere
  12. nah, te'ai ajuns si tu vedeta :)
    oricum, trebuie apreciat ca ti'a lasat linkul intr'o prima faza :)

    RăspundețiȘtergere
  13. neah ... apreciez mai mult injuraturile de pe meebo :)))

    RăspundețiȘtergere
  14. "daca cand alegi " ??:)) bleak :(( come oooon you can do better

    RăspundețiȘtergere
  15. E foame de bani e foame de bani baieti
    Lumea tre' sa stie ca voi vindeti castraveti!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!