This is the crowd of people that care

Un scurt tutorial despre aroganta si ignoranta. De fapt dupa niste mancare si ceva suc natural cu un gust dubios am decis sa apuc pe alta cale. Mi`am dat seama ca mie imi place sa desfiintez unele idei geniale pornite dintr`o pasiune desavarsita pentru intarziere mentala. Nu incerc sa fiu arogant si sa ma uit de sus la voi cei multi de jos (totusi am 190) dar lipsa de bun simt nu are nici o legatura cu inteligenta.

E vorba de common sense ... si de a gandi rezonabil. Nu cer pace mondiala sau eradicarea tuturor bolilor. Este atat de greu sa dai dovada de chestia asta intr`o discutie simplista? Nu ma astept sa am o epifanie ( epiphany - pentru ca recent ma tot izbesc de cuvantul asta) in urma dezbaterii pe o anumita tema data.

Dar cu toate astea ma astept sa nu incepi cu o argumentare "yo mama" ... sau cu o injuratura sa mai descretesti atmosfera ... sau de ce nu o dovada crasa de ipocrizie? homofobie? xenofobie?

Sincer chiar e pierdere de timp toata aceasta argumentare. Vreau sa ii arat cu degetul pe ipocriti ... pe fanatici sau pur si simplu pe toti care fac subiecte fierbinti din moartea cuiva. O sa fiu fericit intr`o ignoranta totala. Cum una implica oarecum si pe cealalta .... o sa fiu si arogant.

Online pentru epenis eract .... poti folosi clasica " this is the crowd of people that care ". E un fel de agiazma pentru idiotenie aplicata. E cool e trandy e flashy si in primul rand e cu poze. Vizual mesajul prezentat astfel poate sa fie mai usor de inteles.



E sec dar cu un gust aparte ... ramane pe limba ca un gust respingator de manea la maxim. Distruge prin apelul la ignoranta generala .... exact acolo la impresia ca cineva asculta bocetul tau de adolescent virgin.

Unii vad in asta ca pe un afront argumentarii .... dar in realitate este argumentarea suprema: ai fost cantarit ... ai fost masurat si ai fost gasit plictisitor. Tada ... iti inchei spectacolul fara nici o reactie din partea publicului ... asta da lovitura la orgoliu.

Comentarii

  1. Relatii cu publicul nope?Poate scrii si un post despre oamenii care se grabesc intotdeauna desi n'au nimic de facut.Esti totusi prea putin virulent ,'nseamna ca n'ai fost vreodata in situatia de a lua interviuri.Anw ,sunt "in the mood"cu postul asta(pe blog evident)

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu cumva ai dat de "epifanie" in Scrubs cand se cacau ei pe veceul de pe acoperis si aveau parte fiecare de cate una?

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!